Arkadaşlar videoyu izleyin, gerekirse 0.50 hızında izleyin. Sağda arkadaşım bekliyordu ve bana haber vermeden yola cıktı, ben de haliyle duramadım. 10 gun ban yedim. Bu olay sonrasında sizce haksız mıyım? (Sizden bir şey istemiyorum sadece durumu değerlendiriyoruz.)
Scelebi benim, ceken ise admin sanırım.
"Merhaba scelebi,
Aşağıdaki nedenle TruckersMP ağından yasaklandınız: §2.2 tokmaklama ı §2.5 pervasız suruş -
Your ban will expire at 2020-11-26 13:00:00. (yasaklar, UTC saat dilimine gore verilir. Kesin son kullanma tarihi, saat diliminize bağlı olarak değişebilir.)"
yasaklamanızın acıklaması:
Klipte kardeşinize carparak nasıl uygunsuz davranışlar sergilediğinizi gorebilirsiniz. Bu manevra toplam 2 kuralı ihlal etti, bu yuzden yasaklandınız. Bu davranışla diğer kullanıcılar da tehlikeye girdi.
2 Kuralı ihlal ettiniz, bu nedenle yasağınız haklı.
işte ihlal ettiğiniz kuralların bir kopyası:
§2.2 - tokmaklama *
Kasıtlı olarak veya ihmal nedeniyle başka bir oyuncuyla carpışmaya neden olmak. Araclarına doğru yonlenerek bir carpışmaya neden olmaya calışmak.
Genişletmek icin tıkla...
§2.5 - dikkatsiz suruş *
Guvensiz kabul edilen ve diğer oyuncuları tehlikeye atan bir şekilde arac kullanmak. Bu, aşağıdakileri icerir ancak bunlarla sınırlı değildir: Geriye doğru suruş, trafik ışıklarını veya yol işaretlerini gormezden gelme, hız yapma, diğer kullanıcılarla yarış (tucson, Phoenix ve sodertälje (ProMods) yarış pistleri haric). Harita sınırları dışında veya mini harita / GPS tarafından kapsanmayan alanlarda suruş. Haritanın kasıtlı bir parcası olan gizli yollar dahil edilmemiştir. Bu yolları kullanabilirsiniz. ProMods'ta, kilitli olmayan yollarda veya patikalarda surebilirsiniz. Başka bir kullanıcının aracına zarar vermek icin desync gecikmesi veya hızlı tasarruf kullanmaya teşebbus etmek. Trafik sıkışıklığından gecmek icin hayalet modu ozelliğini kullanma.
Genişletmek icin tıkla...
Kurallarımızın tamamını burada bulabilirsiniz
Sizin bakış acınızdan sahip olabileceğiniz herhangi bir karşı kanıt buyuk olcude takdir edilmektedir. Karar verme surecinde bize yardımcı olabilecek duruma potansiyel olarak daha fazla bağlam katabilir.
Bu da acıklaması kasıtlı olarak birine carpma nedir ya, bilerek vurmuş gibi mi gozukuyorum duran arac onume atlayınca napayım durmuyor, napayım yani?
ETS 2'de aldığım sacma ban
Online Oyunlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- ETS 2'de aldığım sacma ban