Konya’da 4 cocuk babası evli bir kişinin, tarlasında işci olarak calışan genc kadınla yasak ilişkisi sonucu 4 ay once dunyaya gelen bebeği, olayın duyulmaması icin doğduğu gun boğduğu iddia edildi.
Gecen yıl 13 Ekimde Dr. Faruk Sukan Doğum ve Cocuk Hastanesinde doğum yapan Hacer K’nin (24) kan uyuşmazlığı bulunan bebeğini kontrol icin verilen tarihte hastaneye getirmemesi uzerine Konya Sağlık Mudurluğune haber verildi.
Hacer K’nin annesiyle yaşadığı Kaşınhanı beldesine giden yetkililere yakınlarının genc kadının bekar ve hamile olmadığını soylemesi uzerine cumhuriyet başsavcılığına olayla ilgili bilgi verildi.
İfadesine başvurulan Hacer K’nin şupheli davranışları nedeniyle cumhuriyet savcısı olayla ilgili calışma yapması icin Konya Emniyet Mudurluğu Asayiş Şube Mudurluğu Cinayet Buro Amirliği ekiplerine talimat verdi.
Soruşturma sonucu, Hacer K’nin gayrimeşru ilişki sonucu dunyaya getirdiği erkek bebeğin evli sevgilisi tarafından boğularak oldurulduğu ortaya cıktı.
BABA ELLERİYLE BOĞMUŞ, ANNE İZLEMİŞ
Hacer K’nin (24) Kaşınhanı beldesinde tarlasında calıştığı 4 cocuk babası evli Zekeriya K. (40) ile yasak ilişki yaşadığı, bu ilişkiden hamile kalması uzerine genc kadının Zekeriya K. ile bebeği aldırmak icin doktora gittiği bildirildi.
5 aylık hamile olduğu icin bebeği aldıramayacağını oğrenen Hacer K. ile Zekeriya K’nin bu durumu herkesten gizlediği, doğum yaklaştığında Hacer K’nin olayı annesine anlattığı belirtildi.
Doğum sancıları artınca Zekeriya K. ile Dr. Faruk Sukan Doğum ve Cocuk Hastanesine giden Hacer K, burada 13 Ekim 2009’da sağlıklı bir erkek bebek dunyaya getirdi.
Zekeriya K’nin olayın duyulmaması icin otomobille merkez Meram ilcesi Pireli Deresi yakınlarında bebeği oldurmesi icin Hacer K’ye baskı yaptığı one suruldu.
İddiaya gore Hacer Karaca otomobilde otururken, Zekeriya Kormaz bebeği once ağzını kapatarak oldurmeye calıştı. Korkmaz bebeği olduremeyince, sevgilisi Hacer Karaca’ya vererek oldurmesini istedi. Hacer Karaca da yapamayacağını soyleyince, Zekeriya Kormaz bu kez boğazını sıkarak bebeği oldurdu. Ardından iki sevgili bebeği kazdıkları cukura gomerek olay yerinden ayrıldı.
Uzerine toprak attıkları bebeği boş araziye bıraktıktan sonra hicbir şey olmamış gibi evlerine donen iki zanlı, suclarını itiraf etti. Olay yerinde yapılan incelemede, bebeğin cesedine rastlanamadı.
Konya Numune Hastanesinde sağlık kontrolunden gecirilen zanlılardan Hacer K, gazetecilere "Cocuğumu o adam oldurdu. Şikayetciyim" dedi.
Zanlılar adliyeye sevk edildi.
"ONCE BENİM OLDURMEMİ İSTEDİ"
Hacer Karaca şunları soyledi:
“Hastanede bebeğimi doğurduktan sonra birlikte olduğum Zekeriya, beni bebeğimle birlikte ormanlık alana goturdu. Zekeriya, bebeği once benim oldurmemi istedi. Ben yapamayacağımı soyleyince, once eliyle ağzını sıkarak oldurmeye calıştı. Bebek o sırada ağlamaya başladı. Yapamayacağını soyleyerek tekrar bana ‘yap’ dedi. Ben o sırada araba oturuyordum. Zekeriya tekrar bebeğin boğazını sıktı. O sırada bebeğin ağlama sesi kesildi. Ardından bebeği oraya gomdukten sonra şehir merkezine donduk.”
alinti