Oncelikle kullanmış olduğum bilgisayarı yeni aldım. En guncel oyunları en yuksek ayarlarda oynatabilecek donanımlara sahip. Bunların dışında diğer ozellikleri arasında Killer Shield, Killer Wi-Fi, Killer Ethernet gibi ozelliği olduğu icin tercih etmiştim. Online oyunlarda PING sorunlarına son vermek adına. Wi-Fi uzerinden bağlandığımda gercekten bu dediğini başarıyor. Kullanmış olduğum internet aynı olmasına rağmen CS:GO, LOL, WOT gibi oyunlarda onceki bilgisayarda yaşadığım PING sorunları ortadan kalktı. İlginc olan kısım Ethernet kablosunu takınca devreye giriyor. Ethernet kablosunu takınca LOL oyununa girdiğimde oyun yukleme ekranında iken '' Ağ bağlantısı kesildi. Lutfen yeniden deneyin '' hatası alıyorum. Birkac kez yeniden bağlan dedikten sonra oyuna giriş yapabiliyorum.
İlk zamanlar oyunda bir sorun olduğunu duşundum. Sorun duzelmeyince Ethernet kablosunu cıkarıp oyle denedim hicbir hata almadan oyuna bağlanabildim. Emin olmak icin World Of Tanks oyununda da aynı şekilde Ethernet kablosunu taktım giriş yaptım. Oyuna ilk giriş ekranında EU1 EU2 secim ekranı var. Orada hangi kanalda ne kadar ping olduğunu gosteriyor. Ethernet kablosu takılı iken orada PING değerlerini gostermiyor. Wi-Fi uzerinden bağlandığımda gosteriyor. Cozum yolları olarak kablo değiştirdim. CAT6 kablo aldım sorun devam etti. Onu da değiştirdim CAT7 kablo aldım sorun yine devam ediyor. Online oyunlar haric normal kullanımda bir sorun yaşamadım. Sorun ne olabilir?
Ethernet Bağlantısında Online Oyunlarda Kopma Sorunu
Online Oyunlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Ethernet Bağlantısında Online Oyunlarda Kopma Sorunu