Merhaba arkadaşlar, bu aralar online open world shooter oyunlarına kafayı sardım bir kac oyun indirip oynadım ancak geri sildim. Nerede ise butun oyunlarda p2w sistemi var parayı basan kral oluyor. Sizlerden isteğim bildiğiniz Battlefield oyunu gibi hani para ile guclu olmayan acık dunya veya o tarz geniş haritalı bir oyun var ise soyler misiniz? Onemli bir unsur ben bu aralar işten cıktım ve boştayım bu yuzden cok param olmuyor olsa da cep harclığı, sigara parası yapıyorum. Maaşımı eve verdiğim icin kendime de para ayıramadım ucretsiz olursa onerileriniz sevinirim.

Ben battlefield oyununu cok seviyorum ancak işte şu an alacak param yok. O tarzda seviye ile silah acılan veya oyun ici kazandığımız para ile silah ekipman aldığımız bir oyun onerirseniz cok minnettar olurum size daha cok anlatmak istemiyorum aradığım oyunu Battlefield dediğimde anladınız zaten bilmeyen yok bu oyunu Şimdiden teşekkur ederim zaman ayırıp yorum atanlara. Aşağıdaki oyunlar tarzında onerilere acığım.

APB Reloaded (Bu oyun cok guzel ancak ben oynarken arabaya bindiğimde araba kontrolleri berbattı. Coğu insan duzgun kullanıyor videolarda filan goruyorum ama bende araca bindiğimde kontroller sacma sapandı donuşler ve saire. Ayarları vardır diye araştırdım ama bir bilgi bulamadım.)
Battlefield
Overwatch
C.o.d