Lost Ark oyunu ucretsiz olduktan 2-3 gun sonra hesabıma Steam'den Cince veya Japonca mailler gelmeye başladı. Ben de 1 yıla yakındır, sınavdan dolayı, hesaba girmiyordum belki guncelleme vs. gelmiştir dili değiştirmiştir diye cok umursamadım.
Neyse bu sabah kalktığımda bir baktım ki doğrulama kodu falan dedim ki, aha hesap gitti. Steam'e girdim bir de ne goreyim? Lost Ark oyunu hesabıma hic giriş yapmamama rağmen kutuphaneye eklenmiş, ustune ustluk var ban yemişim hic oynamama rağmen. Topluluk kurallarına aykırı davranmaktan oturu de profilim ceza yemiş. Oyunda 30 dakikalık bir oynanma suresi de var. Ayrıyeten oyun ici bir satın alma da yapılmak istenmiş 50$'lık. Steam cuzdandan borc alınmış gibi bir ibare gordum ve sonrasında geri hesaba iade edilmiş falan.
Hayatımda bu kadar sacma bir şey ile ilk defa karşılaşıyorum. Ustelik hesapta Steam Guard, cift adımlı doğrulama falan hepsi de var. Steam destek ile irtibata gectim, parolamı değiştirmeye calıştım vs. hala daha bir yanıt yok. Bundan birkac gun oncesinde de once Microsoft hesabım, sonrasında da Google hesabımda farklı farklı girişler mevcuttu hepsinde şifrelerimi değiştirdim.
Şimdi sizlere sormak istediğim şu: Hesap elimden gider mi, bu lanet cinliler başka hesaplarıma (kredi kartı, mail, sosyal medya vs.) erişirler mi?
Steam - Origin Steam hesabıma başka birisi girdi
Oyun Konsolları0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Steam - Origin Steam hesabıma başka birisi girdi