Merhaba arkadaşlar. 2 gun once NFS Most Wanted 2012'yi satın aldım. Dun oyunu kurdum. Oyun sorunsuz kuruldu. Bir de Origin'den oyun guncellemesi vardı, onu da indirip oyunu guncelledim. Sorunum şu ki oyuna girdiğimde oyun tam ekran olarak acılmıyor. Oyunun icindeki ekran ayarlarında da ''Full screen- Windowed Mode'' gibi secenekler olmadığı icin ben de oyunu klasik yollar ile duzeltmeye calıştım. Oyuna sağ tıklayıp Ozellikler'den tam ekran şeklinde calıştırmayı denedim. Ama olmadı. İnternette araştırma yapınca sorunun ''Alt+Enter'' kombinasyonu ile cozulduğunu oğrendim. Oyunun icinde yaptım ama yine olmadı. Windows 8'de boş bir tuşa basarsınız bir ses cıkar ya, aynen o ses cıktı. Ne kadar basarsam basayım olmadı. Sonra bir yama olduğunu oğrendim. @recep Baltaş abi paylaşmış. Fakat artık link olmuş. Tıkladığımda ''Sayfa goruntulenemiyor.'' diye gozukuyor. İşletim sistemim Windows 8.1 Pro. Ekran kartım GTX 650 Ti Boost. Ekran kartımın surucusu de guncel. Cozumlerinizi bekliyorum.

Kısa bir sure icin ekran kartım GT630 olacak. 650 TiB serviste. Aynı sorun GT630'da da devam ediyor. Ekran kartı daha kotu olduğu icin daha duşuk cozunurlukte oynamam lazım ki bu da tam ekran olmadığı icin sanki bir internet sayfasını yana kaydırmış gibi oyun oynuyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.