Need for Speed Unbound'da anime estetikleri olacağı uzun sure once sızdırılan bir bilgiydi. Ben bu haberi gorduğumde oyundaki aracların ustune yapabildiğimiz dizaynlar anime icerikler barındıracak sanıyordum ancak durum cok daha ciddiymiş. Karakterler, hatta oyun icinde kullanılan efektler bile anime tarzına burunmuş. İlk fragman yayınlandığında bu efektlerin yalnızca fragmana sonradan eklenmiş efektler olduğunu sanmıştım ancak oyle değilmiş. Oyun icinde de efektlerin aynen bu şekilde olduğu 35 saniyelik bir oynanış videosuyla kesinleşti.

Arabanın cıkardığı duman efekti bile bu estetik kullanılarak yapılmış, siz bu durum hakkında ne duşunuyorsunuz? Eğer bahsettiğim bu 35 saniyelik oynanış videosunu gormediyseniz diye aşağıya bırakıyorum:

Ben bu efektler hakkında ne duşunmem gerektiğini bilmiyorum, Need for Speed elbette uzun bir suredir ciddiyetten cok uzak bir oyun serisi ancak hic bu kadar gerceklikten uzaklaştığını hatırlamıyorum. Acıkcası Forza Horizon gibi 2012'de cıkan ilk oyundan beri aynı stil devam eden ve sadece teknik acıdan gelişim gosteren bir oyun serisi olmasından daha iyi diye duşunuyorum ve Need for Speed'in bu kadar riskli bir secim yapmasını takdir edilesi buluyorum.