Advanced WindowsCareV2 (PC'nizin Donma ve Cokme sorununa karşı)
Bilgisayarınız icin artık yavaşlama, donma ve cokme sorunları bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun. Advanced WindowsCare, diğer araclar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun cıkaran engellerin tamamını duzeltir. Novel sistem teknolojisi sayesinde Advanced WindowsCare, bilgisayarınızın daha hızlı, daha stabil olmasını sağlar. Programın sloganı, "yukle ve unut". Cunku programı bir kez ayarladıktan sonra, program periyodik olarak kendi işini kendi yapıyor.
**Faydaları-Kolay Kullanım**
Surekli, otomatik olarak ve sessizce arkaplanda calışır. Kendini otomatik olarak gunceller.
**Bilgisayarınızı Korur**
Casus yazılımlar icin bilgisayarınızı tarar ve siler. Casus yazılımların sisteminize yuklenmesine izin vermez. Bilgisayar aktivitesi gecmişini temizler.
**Bakım - Onarım Yapar**
Gecersiz kayıt defteri girişleri icin tarama yapar ve duzeltir. Sistem konfigurasyonunu gerekirse tamir eder. Gecersiz başlangıc nesnelerini siler.
**Performansını Artırır**
Gereksiz dosyalar icin tarama yapar ve temizler. İnternet ve ağ hızını arttırır.
**Yardım ve Destek**
Ne zaman ihtiyacınız olursa (365 x 7/24) etkili yardım sağlar. Guncellemeler ve yukseltmeleri innDirebilirsiniz.
garanti veriyorum
fulldur vista dahil tum windows SURUMLERİNİ onarır tamir eder yama yapar spam siler trojan siler her şey yapar
aklı olan kurur.
PROGRAM ADI Advanced WindowsCareV2
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Bilgisayar Güvenliği
- Bu Program Rekor Kırdı