NFS serisinin en son cıkan oyununu cıktığı zaman indirdim. Dizustu bilgisayarımda gayet akıcı bir bicimde oynayabiliyordum. Daha sonra işletim sistemimi Windows 7'den Windows 8'e terfi ettikten sonra yine birkac kez oyunu yine aynı akıcılıkta oynadım. Fakat dun ne olduysa bilmiyorum, oyun acayip bir şekilde kasmaya başladı. Kayıt dosyalarını sildim, oyuna yeniden başlayayım dedim yine kasma devam ediyordu. Farklı yontemler denedim yine sonuc alamadım. Daha sonra oyunu silip kurdum ve yine aynı sonuc vardı. Oyundan yuksek ayarlarda en az 30-35 FPS alırken 7-8 FPS almaya başladım ve ayarları da duşurduğum zaman en fazla 25 FPS alıyordum. Acaba başka oyunlarda da mı aynı sorunla karşılaşacağım dedim fakat MOH:Warfighter, Dishonored, NBA 2K13 ve COD: Black Ops II oyunlarını yuksek detaylarda ve 1920x1080p cozunurlukte rahatlıkla oynamaya devam ettim.
Bilgisayarımın tum suruculeri guncel ve Nvidia'nın en son cıkardığı 310.54 surumunu kullanıyorum. Oyuna girince harici ekran kartım da devreye girdiği icin 3D ayarları da duzgun. Sistemim oyun icin fazlasıyla yeterli fakat yine de size yazayım:
Marka: MSI GE60 0NC İşletim sistemi: Microsoft Windows 8 Pro 64-bit İşlemci: Intel Core i7 3610QM Ivy Bridge Bellek(Ram): 8 GB 1333MHz DDR3 Ekran Kartı: Nvidia GT 650M 2GB GDDR5 Sabit Disk: Hitachi 750GB SATAII 7200Rpm
NOT: Oyunun Limited Edition [R.G Catalyst] surumunu indirdim.
NFS Most Wanted 2012 Oyununda Kasma Sorunu Yaşıyorum!
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- NFS Most Wanted 2012 Oyununda Kasma Sorunu Yaşıyorum!