Merhaba arkadaşlar. Sizlere bu gun başımdan gecenleri anlatacağım. Sanırım buyuk bir sıkıntım var. Oncelikle cevemdeki iki arkadaşım plati.ru adlı Rus keyi satan siteden oyun aldılar ve oynuyorlar. Onlardan 1 ay sonra bende almak istedim ve plati.ru'dan 1860rub (96TL)'ye GTA V aldım. Ancak arkadaşlarıma Rus keyi gonderilmesine karşın bana gift olarak geldi. Gift'te bu hediyenin sadece sovyet bolgelerinde oynanabileceği yazıyordu. Ben de arkadaşlarım gibi VPN yukledim ve oyunu kutuphaneme ekledim. VPN acık bir şekilde oyunu 12 saatte yukledim. Başlarda oyun yuklu değil diye gorunuyordu. Bunu da Steam'ın ayarlarına girerek indirme bolgesini ukrayna yaptım.

Şu anda indirme bolgesini ukrayna yapınca oyun yuklu gozukuyor ve oyna işareti cıkıyor. İndirme bolgesini tekrar Turkiye yapınca oyun yuklu değil hale geliyor ve yukle seceneği cıkıyor. Yukleye tıkladığımda bolge kısıtlaması cıkıyor.

Şu anda VPN'i Ukrayna'ya bağlamış ve indirme bolgesini ukrayna yapmış durumdayım. Oyuna girerken social club bolumunde bir hata alıyorum. Bende bunu cozmek icin oyun dosyalarından giriş yapmak istedim. Bunca derdim yokmuş gibi bir de 00xc00007b hatası aldım. Hatanın cozumu icin daha sonra depends ile rapor alıp Recep Baltaş' a konu acacağım ancak onceliğim oyunun rahat calıştırılabilmesi.

Steam support'da bir ticket actım ve inandırıcı bir yalan uydurum. Şu an ne yapmalıyım gercekten beynim durdu. Bilgili ve tecrubeli arkadaşlarımızdan yardım istiyorum. (Oyun steam uzerinden gift olarak geldi. Key değildi. Key olarak sıkıntı yaşamadım daha once)