oy, sandık, unluler, nasıl oy kullandı, komik diyaloglar hakkında bilgi burada

Bence birazda bu secimden sonra tebessum edelim bakın neler neler paylaşıyorum size

Ata Demirer, oy kullanmak icingittiği sandık başında yaptığı gafı twitter'dan boyle paylaştı
Secim gorevlisı Bey " Telefonunuzu alabilir miyim"- "Eee...BKM 'den bana ulaşabilirsiniz."-- " hayır makinayı diyorum! Yasakta..."

Aynı anda oy attılar

Eşi Belcim Bilgin Erdoğan ile birlikte sandık başına gelen Yılmaz Erdoğan, oy kullanırken yaptığı esprilerle herkesi guldurdu

- Eşinin bulunduğu kabine doğru ilerleyen Erdoğan, gorevliler tarafından esprili bir şekilde uyarıldı. Erdoğan bunun uzerine eşine donerek “Hangi partiye oy attığını gordum” dedi.

- Sibel Can kucuk oğlu Emir’le oy kullanırken “Hepimizin cocukları var, hepimiz cocuk buyutuyoruz. Bu yuzden onların rahat edeceği, istediklerini yapabileceği bir ortam oluşmasını istiyorum” dedi.

- Emre Altuğ ve eşi Cağla Şıkel oy pusulalarını sandığa aynı anda attı.

- Seren Serengil oyunu kullandıktan sonra “Başka ulkelerde havaalanlarında ikinci sınıf insan muamelesi goruyoruz. Bu yuzden vize sorunlarının cozulmesini istiyorum. Tum dunyaya vizesiz gidebilmeliyiz” dedi.

- Bengu “Ben bir sanatcı olarak hicbir zaman siyasi konuşmalar yapmadım. Hep kacındım boyle konuşmalardan. O yuzden herkes icin hayırlı olsun diyorum ” dedi

- Ozan Guven‘in oy kullanmaya beraber geldiği oğlu Ali’nin uzerindeki Beşiktaş forması dikkat cekti. Fanatik Beşiktaşlı Ozan Guven’in bu sevgisini oğluna da aşıladığı goruldu.

Bu arada ben Ozan Guveni fenerbahceli diye biliyorum ama burda bir yanlışlık olmalı...

- Kayahan “Ekonomik olarak daha da guclu bir ulke olmak icin hep birlikte cabalamalıyız. Ortadoğu’daki karışıklığın buraya gelmeden bitmesini umit ediyorum” diye konuştu.

- Muazzez Ersoy oğle saatlerinde sandığa geldi, oy kullandıktan sonra yorum yapmaktan kacındı.

- Ferhat Gocer “Ben son derece demokratik bir ulke goruyorum. Yarınımızı da son derece aydınlık goruyorum” dedi.

- Eski milli basketci İbrahim Kutluay oyunu eşi Demet Kutluay ile birlikte kullandı. Kutluay, boyunun uzunluğu nedeniyle oy kabininde zor anlar yaşadı.