Bu arada benim topu topu uc tane DLC'm var. Beyond the baltic sea, going east bir de cabin accessories var. Yani o DLC'leri sahip olmamama rağmen o başarımları nasıl verdi onu da anlamış değilim.
Cozuldu Steam oyun başarımları silinebilir mi?
Steam - Origin0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Konsol Oyunlar
- Steam - Origin
- Cozuldu Steam oyun başarımları silinebilir mi?
-
16-10-2022, 16:07:15Merhaba arkadaşlar. Bugun otobus modu indirdim. Ve onu oynamak icin de daha onceden modlanmamış temiz bir hesap acmaya karar verdim. Ama tekrar para kazanıp o otobusleri almaya uşendiğim icin internetten ETS 2 profili indirdim. Hani şu bitirilmiş hesaplar oluyor ya, seviyesi parası keşfedilmesi falan her şeyi tamam oluyor. İşte ben de onlardan birini indirdim. Sonra oyunu actım. İndirdiğim profile girdim. Bir de ne goreyim? Milyon tane başarım art arda duşmeye başladı. Cok şaşırdım ve uzuldum-hic aklıma gelmedi boyle olacağı-. Cunku ben oyunda yaptıklarıma onem veririm. Kendi emeğimle oyunu bitirmek, başarımları kazanmak isterim. O yuzden uzuldum yani. Hayır yani oyunu silince ya da kaydını yedek alınca gecen bir şey de değil, bildiğin Steam başarımları. Ve onların ne kaydı alınıyor ne de başka bir şeyi. O yuzden cok uzgunum şu an. Bu başarımları sildirmenin bir yolu var mıdır? Bakın gorsel:
Bu arada benim topu topu uc tane DLC'm var. Beyond the baltic sea, going east bir de cabin accessories var. Yani o DLC'leri sahip olmamama rağmen o başarımları nasıl verdi onu da anlamış değilim.