Merhaba arkadaşlar;

Sorunumun cozumunu hicbir yerde bulamadığım icin yazmak istedim.

GTA 5'ten perma ban yedim, Epic Games'ten alarak tekrar yeni hesap acmak istedim, konu başlıklarına baktım bunun mumkun olacağını soylemişler, denedim. Epic Games'ten oyunu satın aldım yeni bir Rockstar Games Social Club hesabı actım girdim ama ona rağmen hesabım banlı hesabımla eşleşti ve Online Mod'da oynayamadım. Epic Games'ten girmeme yeni hesap acmama rağmen. Social Club'tan hesabımın silinmesine dair defalarca bilet yollasamda konuya cevap vermeden direkt cozuldu olarak işaretleyip sohbeti kestiler. Steam hesabımı unlick yapmak istedim fakat bunda da başarılı olamadım. Steam hesabımın sonsuza kadar bağlı oalcağına dair bir bildirim aldım. Biraz umidi kesmeye başladım acıkcası ve Red Dead Redemption 2 Online almayı duşundum fakat Steam banlı hesabım bile Epic Games'te eşleşti yeni hesap acıp bu oyunu aldığımda oynatır mı? Sonucta farklı oyunlar fakat aynı platforma bağlı. Şimdi sorum şu;

Ben GTA 5 Online'ı Epic Games'te nasıl oynayabilirim?
Hesabım nasıl eşleşmez?
Epic Games'te oynamam mumkun mu?
Red Dead Redemption 2 alsam farklı bir Social Club hesabıyla oynasam eski GTA 5 perma banım sorun cıkarır mı?