Arkadaşlar benim başıma musallat olan bir virus var.Adı W32/Beagle ve W32/Funlowe bu iki virus illetinden bir turlu kendimi kurtaramıyorum.Bilgisayarımda norton vardı onuda becerdi ve iş gormuyor ne yaptımsa bu dertten kurulmanın şansı yok gibi,internet kafe işletiyorum butun bilgisayarları format ve virus[f-prot]tarama işlemi yaptıktan sonra oyunları kurup bilgisayarları deep freeze ile guvenliğe aldım ama ana makinaya deep freezeyi kuramıyorum,nedeni ise bilgisayar kilitlenmesi ile bu program muşteri kayıtlarını sıfırlaması.Ana makinada yukarda adı gecen iki virus nasıl olduğuysa bulaşmış funlowe kendini c:windowssystem klasorune flcss olarak işlemiş durumda silinmesin imkanı yok.Ben internete adsl ile giriyorum,aklıma bazı şeyler geliyor aca bu virusler kendini gerek RAM ve gerekse Ekran kartları vs donanım elemanların belleklerine kendini kayıt etmeleri boyle birşey olurmu.
Bu konuda bilgilendirilmek ve yardımlaşmak istiyorum.Hepinize hayırlı işler ve hepinizin yeni yıllarını şimdiden kular yeni yılınız hayırlı olmasını temenni ederim.