Merhaba arkadaşlar, bugun sizlere Minecraft yaşanan sorunlara bakacağız, cozumlerini de verdim. Ek olarak yaşadığınız sorunları aşağıya ekleyebilirsiniz [emoji116]

Minecraft Sorunları;

Su birikintisinin icine girilmesi halinde her yerin siyah olması (sudan cıktığınızda ise gosteriyor)

-Oyuncuların gozukmemesi-

-Oyunculara saldıramamak-

-Oyunda her yerin tek rengi olması-

-Yaratıcı modunda olunsa bile ucamama sorunu-

Cozumler;

Su birikintisinin icine girince ekran kararıyorsa, oyunu kaydedip cıkın. Tekrar girdiğinizde sorun duzelir.

Oyunculara saldıramamak (ustteki uygulama uygulanılır) bu yontem işe yaramadıysa yoneticinin size verdiği yetkilere bakınız, oyunculara saldırma yetkisi kapalıysa acmasını isteyiniz.

Oyundaki her yerin (veya oradaki yerin) tek renk olması durumunda kaydedilir ve cıkılır. Tekrar girdikten sonra duzelmiş olacaktır.

Yaratıcı da ucamama sorununda ustteki yontem uygulanılır.

Bazen şu şekilde sorun oluyor maalesef benim de başıma geldi, oyununuzdaki bir dunyanız 4 mb yi gectiyse; dunya ismini değiştirmeyin, bazı cihazlarda bunu yaparsanız dunyanıza artık giremezsiniz. (ki bu mb sayısı daha duşuk de olabilir)

Oyununuzu kaydetmeden cıkmayın, aynı şekilde dunyanız acılmayabilir! (maalesef bunu da yaşadım)

İyi oyunlar!