Seda Erdim, 2017 yýlýnda oyuncu Ümit Erdim ile dünyaevine girmiþti. Mutlu birliktelikleri devam eden ikili, 2018 yýlýnda kýzlarý Ses'i kucaklarýna alarak ilk kez anne-baba olmanýn sevincini yaþamýþtý. Sosyal medya paylaþýmlarýyla sýk sýk gündeme gelen Erdim çifti, geçtiðimiz haftalarda ikinci kez anne-baba olmuþtu.Müjdeli haberi duyuran Ümit Erdim, "Allah bütün yavrularýmýza saðlýk sýhhat versin, bahtlarý açýk olsun. Ela Haným biraz önce aramýza katýldý" mesajýný yazmýþtý.

"DÜNYALARA BEDEL"

Doðum öncesi ve sonrasý paylaþýmlar yapan Seda Erdim, eþi Ümit Erdim'in bu paylaþýmýný "O kadar küçük ki inanamýyorum" diyerek kendi Instagram hesabýndan yayýnladý. Çiçeði burnunda anne, sonrasýnda da kýzlarýný paylaþmýþtý.

Ela bebeðin yüzünü göstermeyen Seda Erdim, abla olan Ses'in kardeþine baktýðý aný fotoðraflamýþtý. Seda Erdim, paylaþýmýna; "Dünyalara bedel" notunu düþtü. Ünlü ismin paylaþýmý büyük ilgi görmüþtü.

Ümit Erdim'den Seda Erdim'in gün batýmý pozuna yorum"YORGUN KUÞLAR ÇÝZELÝM"

Þimdilerde vaktinin tamamýný kýzlarýyla geçiren Seda Erdim, geçtiðimiz haftalarda bebeði Ela ile aynadan çektiði fotoðrafý "Þuraya yorgun kuþlar çizelim" notuyla paylaþmýþtý. Erdim, bu paylaþýmýna bir takipçisinden gelen"Yeni doðum yapmýþ anne nasýl bu kadar zayýf olabilir?" yorumuna yanýt vermiþti.

"DÝYET YAPMIYORUM"

Çiçeði burnunda anne, "Zayýf deðilim canlarým. Yan taraftan göbüþ çok daha farklý duruyor. Þu an hamilelik öncesi kiloma tam 7 kilogram var. 12 kilo almýþtým. Sadece vücudum eþit alýyor kiloyu, ondan anlaþýlmýyor. Kilo vermek gibi bir derdim de yok" demiþti.

"KÝLOLAR VERÝLÝYOR"

28 yaþýndaki Erdim, sözlerine; "Yeni doðum yapanlar için yazýyorum. Çünkü anlýyorum, hemen kendisini kýyaslýyor insan ve morali bozuluyor. Þu an emziriyorum, herhangi bir diyet uygulamýyorum. Ses'i de 18 ay emzirmiþtim. O süreçte de hiç diyet yapmamýþtým. Takýlmayýn kilo iþlerine, veriliyor kilolar" diye devam etmiþti.

'Eleþtirmek için eleþtirmeyin'KIZLARINI PAYLAÞTI

Sýk sýk çocuklarýyla paylaþým yapan Seda Erdim, iki kýz kardeþin pozlarýna bir yenisini daha ekledi. Bu sabah dört yaþýndaki Ses'in kardeþini doyurduðu aný fotoðraflayan çiçeði burnunda anne, paylaþýmýna; "Bundan güzelmanzara olabilir mi? Kardeþini beslemek istedi" notunu düþtü. Ýki çocuk annesi Erdim'in paylaþýmý büyük ilgi gördü.