http://personel.meb.gov.tr/upload/20...uz_Taslagi.doc
2006-2 Oğretmenlik İcin Başvuru ve Atama Kılavuz Taslağına ilişkin goruş ve onerilerimizin, 50 kelimeyi aşmayacak şekilde [email protected] e-posta adresine gonderebileceği belirtilmiştir. Taslağın tercihler bolumu aşağıdaki gibidir:
4.4.1. Tercihler
Adaylar, Elektronik Başvuru Formuna yansıtılacak eğitim kurumlarından, aynı ya da farklı illerden en fazla 20 (yirmi) eğitim kurumunu tercih edebileceklerdir.
Ayrıca;
a) “Tercihlerim dışındaki eğitim kurumlarına atanmak istemiyorum”,
b) “Tercihlerim dışındaki eğitim kurumlarına atanmak istiyorum”,
c) “Kadrolu oğretmenliğe atanamadığım takdirde Sozleşmeli Oğretmen olarak gorevlendirilmek istiyorum”.
Tercihler yapıldıktan sonra sozleşmeli oğretmenliğe atanmak isteyenlerin Sozleşmeli Oğretmen olarak gorevlendirilmek istiyorum şıkkını işaretlemeleri istenmektedir. Ancak kadrolu atama icin tercih alınmakta sozleşmeli oğretmenlik icin atama yerleri konusunda insiyatif Bakanlığına ait olmaktadır.
Mumkunse sozleşmeli oğretmenlik atamalarının kadrolu oğretmenlik atamalarından ayrı tutularak sozleşmeli oğretmenlik icin de tercih alınması daha sağlıklı sonuc verecektir.
Sozleşmeli atamasının ayrıca ve tercihlerimizi belirterek yapılmasını rica edelim...
Bu durumun Bakanlığa goruş olarak sunulması konusunda tum arkadaşların desteğini bekliyorum.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul ve Ortaokul
- 2006-2 Oğretmenlik İcin Başvuru ve Atama Kılavuz Taslağı