Ben cok uzun sureler boyunca Red Alert 2 ve Red Alert 3 oynayıp bu seriyi cok seven biri olarak neden sevilmediğini anlayamadım. Red Alert 2 efsanedir bunu herkes bilir ama neden Red Alert 3 tutmadı, sevilmedi?
Yaklaşık 3000( uc bin ) saatim vardır Red Alert 2'de, Red Alert 3'te ise yaklaşık 600-700 saatim vardır. Bence Red Alert 3 RA2'den daha iyidir.
(Bundan sonra RA2 ve RA3 diye yazacağım)
Sebepleri:
1-Oynanış zenginliği, oyunda her karakterin 2 tane saldırı modu var bu taktikselliği 10 kat daha iyi bence, her birim kendine ozgu, RA2'deki gibi tonla asker basıp kazanamıyorsun, tabii her strateji oyununda vardır bu ne kadar birim o kadar avantaj ama bu olay RA3 de o kadar fazla iş gormuyor, cok daha dinamik bir oynanış istiyor RA3.
2- Ben oyunlarda kotu grafiği umursayan biri değilim. Sadece bir firma kolaylıkla daha iyi bir grafik yapabileceği halde yapmaz ise eleştiririm. RA3'un grafikleri bence mukemmeldir bence. RA2 de donemine gore iyiydi bence ama RA3 grafik acısından devrimdir BENCE.
3- Daha ozenilmiş hikaye. Bildiğiniz mini dizi cekilmiş RA3'de hikaye icin.
4- Muzikler cok efsane RA3'de gercekten Frank Klepacki cok iyi yapmış soundtrackleri.
5- CO-OP hikaye modu.
6- RA2'deki gibi ekonomi kolay değil. Her birim daha değerli oyle bir askerim olse cok sorun olmaz yok geride asker bırakmamalı her askeri onemsemeliyiz.
Neden Red Alert 3 tutmadı?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Neden Red Alert 3 tutmadı?