Gecenlerde burada bir yerde "Oğretmenlere soru" başlıklı yazıyı okuyunca cok uzuldum. Başlık halen duruyor ama konuya ulaşılamıyor. Nihayet gecte olsa mudahele edilmiş.
Memleketin civisi cıkmış bir halde... Yazının iceriği ve ifade tarzı o kadar rahatsız ediciydiki ... O başlığa yorum yazarken epey zorlandım. Yazı iceriğini okuyunca icimden gecenleri anlatamam. Yazı iceriği pisikolojik acıdan incelenecek kadar sorunlu bir kişiliği yansıtıyordu.
Forum kullanıcılarının oğretmenlerle ilgili yorum yazarken kullandıkları usluba dikkat etmelerini rica ediyorum. Futursuzca yapılan ve herkesi aynı kefeye koyan bu tur yaklaşımlar ve değerlendirmeler, bu foruma yakışmaz. İnsan olan, bu memlekette oğretmenlik yapan kesime, boylesine ağzını acıp konuşamaz... Nedenlerini oğretmenlerim konuşunca daha iyi anlarsınız.
Bu forumda adminlik yapan yoneticiler: Sizlerden bu forumun havasını ve seviyesini korumanızı bekliyorum. Kutsal bir mesleğin temsilcilerini toptan yargılayan hatta aşağılayan... bu ve buna benzer yorumlara seyirci kalmayınız. İnsanlar hakkında herşeyi duşunebilirsiniz ama herkesi icine alacak şekilde konuşamazsınız.
Bir sure acık kalan o başlıktan dolayı oğretmenlerden ozur dilenmesi gerektiğini duşunuyorum.
Saygıdeğer Oğretmen Arkadaşlarımdan yapacakları yorumlarla bu dileğime katkıda bulunmalarını bekliyorum.