Normalde 1 heavy tank battalion 2 combat widthe sahip ve 40 tanktan oluşuyor. Biz bu templatemizde 3 width ve 20 tanktan oluşan tank destroyerleri kullanacağız. Mantığı şu şekilde. Heavy tank kullandığımızda 42 widthi doldurmak icin benim yaptığım templatede 520 tank gerekiyor. Fakat bu tankı design ederken tank destroyer olarak secip o halde kullanırsak 42 widthe 180 heavy tank destroyer istiyor ve statlar arasındaki fark tank sayısından daha az. Yani sonuc olarak kaliteden odun vererek daha fazla tank birliği oluşturabiliyoruz. Yeni tankların uretiminin cok zor ve pahalı olduğunu da hesaba katarsak boyle kullanmak bana daha mantılı geliyor. Goruntuleri aşağıda paylaşıyorum. Radyo haric 40 yılının teknolojisi kullanıldı ve doktrin fullendi.
Ayrıca şunu da ekleyeyim Support Company olarak flame tank Company ekleyince tankların gecmekte zorlandığı Forest, river, urban gibi arazilere cok ciddi buff veriyor.
Surprizbozan
Surprizbozan
Surprizbozan
Surprizbozan
Bu şekilde. Deneyen olursa yorumlarını bekliyorum ve oneriniz varsa lutfen soyleyin.
Bir de şunu ekleyeyim. Tank destroyer sectiğinizde reliebility duşebiliyor. Bunun icin mevcut designı kopyalayıp tekrar deneyin. 70'lere duşuyor reliebility, o zaman hicbir anlamı kalmaz tank destroyerin. Belki reliebility duşmemesi bir ceşit bug da olabilir cunku bu haliyle bence fazla guclu. İleride duzeltilebilir ama o zamana kadar bize kullanmak duşuyor.