Şu an Svadya krallığındanım, Harlaus'un derebeyiyim ve yaklaşık 800 gun oldu oyun icinde. Ortalık cok karıştı, cok fazla karakter taraf değiştirdi. Yani her yerde her turlu asker karşıma cıkabiliyor. Mesela Rodoklardan bir liderle savaştığım zaman karşıma Kergit askerlerinin cıkması benim icin anormal bir şey değil. Haliyle her turlu duşman grubuna karşı iyi performans sağlayacak bir orduya ihtiyacım var. Şu an yaklaşık 30 tane Svadyalı şovalye, 30 civarı Sarranid okcusu (avcı, okcu, kıdemli okcu karışık), yaklaşık 30 tane de bir kısmı memluk, bir kısmı okcu olmasını planladığım Sarranid yayası bulunuyor grubumda. Savaşlarda Dombra'nın klibinden esinlenip denedikten sonra işe yaradığını gorduğum taktiği uyguluyorum genelde. Once okcuları diziyorum, ardından suvarilerle biraz duşmanı hırpalıyorum. Ardından herkesi okcuların yanına cekip okcuların oldurmesini bekliyorum. Gerekirse suvarilerle son bir atak yapıp duşmanları bitiriyorum. Daha etkili bir ordu kurabilir miyim? Genelde Kergitler, Rodoklar ve Nordlarla savaşa giriyoruz. Veagir krallığında ise yalnızca bir kale ve bir koy kaldı.