Merhaba arkadaşlar, size Epic Sore'un Turkiye'de yaptığı dolandırıcılığı anlatıcamki sizde benimle aynı rezaleti yaşamayın. Bundan 6 ay once KKTC'de yedek subaylık yaptığım sırada Epic Store'dan AC Valhalla'nın Gold Edition'ını ve Far Cry 6'yı satın almıştım bu devasa rol yapma oyunlarını Almanca olarak oynayarak hem almancamı bir nebze geliştirmek hem de eğlenmek istiyordum. Birkac gun once terhis olup eve donunce oyunları indirip oynamaya karar verdim. Bildiğiniz uzere Ubisoft oyunlarını Epicten'de alsanız Ubisoft Connect olmadan oynayamıyorsunuz. Oyunları Epic'ten indirdikten sonra Uplay(Ubisoft Connect)'den de buyuk bir guncelleme yediler. Fakat oyuna girdiğimde İngilizce ve Arapca harici başka bir dili secemediğimi fark ettim. Tam 3 gundur oyunu Epic'ten silip sıfırdan Uplay'den yuklemekten tutun Almanca ses dosyalarını internetten bulup manuel olarak oyun klasorune atıp "-language = de" diye komut satırı eklemeye kadar. Butun bilgisayarın Epic Store'un Uplay'in dilini Almanca ve konumunu Almanya olarak değiştirmeye kadar denemediğim yontem kalmadı. Hatta İngilizce ses dosyalarını cıkartıp sadece Almanca'yla calıştırmayı bile denedim fakat olmuyor hicbir şekilde olmuyor diyalogların sesi tamamen gidiyor ama bir turlu Almanca olmuyor. Cunku oyun bolgesel dil kısıtlamasına sahipmiş. Peki Epic'ten bu oyunu satın alırken bu belirtiliyor mu? Aşağıda da gorebileceğiniz uzere arkadaşlar belirtilmiyor bolgesel bir dil kısıtlamasından bahsedilmiyor, tam tersine butun diller sıralanmış mağaza sayfasında. Butun bunlar olurken ben aynı zamanda Epic ve Ubisoft'un sozde supportlarıyla cebelleşiyordum. Ubisoft Epic'e, Epic Ubisoft'a şutluyor tam uc gundur. İşin kotu tarafı durumun tamamen farkındalar buraya yazdıklarımın 5 katını adamlara ekran fotoğraflarıyla birlikte anlattım verdikleri cevap: "Sizi anlıyoruz ama bir şey yapamayız". Rusya'daki oyunculara da aynı şeyi yapmışlar, bir suru şikayet olmasına rağmen adamlar mağaza sayfalarında butun dillerle birlikte gosterdikleri oyunu bolgesel dil kilidiyle birlikte satmaya devam ediyorlar.
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.