Kanalturk'u satan Tuncay Ozkan, bu satışı eleştirenlere canlı ayyında kufretti.

ENSONHABER.com/OZEL Kanalturk televizyonunu Koza-İpek Grubu'na satan Tuncay Ozkan, eski kanalında son kez ekrana cıktı. Canlı yayında Kanalturk'u neden sattığını anlatan Tuncay Ozkan, satışı eleştirenlere ekrandan kufur etti.

HACİZ YUZUNDEN SATTIM
Tuncay Ozkan, Kanalturk'u satmasının nedenini Kanalturk hakkında alınan haciz kararı olduğunu, satış olmasaydı perşembe gunu kanaldaki butun malların haczedileceğini soyledi.

TUNCAY OZKAN'I CILDIRTAN MANŞET
Satışı eleştirenlere "Zubukler, kopekler. Ben burada bas bas bağırırken neredeydiniz" diyerek tepki gosterdi. Radikal gazetesinin bugunku manşetine cok sert tepki gosteren Tuncay Ozkan, gazetenin Genel Yayın Yonetmeni İsmet Berkan'a canlı yayında,"İsmet Berkan sana sesleniyorum. Senin ederin kac para. Kanalımı sattım, bugun cok param var. Ne kadarsa ederin soyle ben odeyeceğim alcak!" diyerek gozyaşları icinde kufretti.

KOZA GRUBU'NA TEŞEKKUR ETTİ
Tuncay Ozkan Kanalturk'u satın alan Koza-İpek Grubu'na ve Akın İpek'e teşekkur ederek; "Bu konuda bize kimse ahde vefa gostermedi. Akın İpek bu konuda tek ahde vefa gosteren isim oldu" şeklinde konuştu. Ozkan, Kanalturk yonetiminin iki ay daha eski ekip tarafından yonetileceğini de belirterek, "Yakında yeni bir televizyon kuracağız" dedi.

SİYASETE GİRİŞ SİNYALİ
Tuncay Ozkan ayrıca Anadolu'yu gezerek bu satışı anlatmaya devam edeceğini ve siyasete gireceğini de soyleyerek; "Tuncay Ozkan siyaset yapamaz diyorlar. Siyaset yapacağım. Nasıl yapılacağını gostereceğim. İktidar olmak icin siyaset yapacağım" diyerek CHP ve Deniz Baykal'a mesaj gonderdi.