Dun Dying Light 2'nin ana hikayesini bitirdim ve oyun beklentilerimi oldukca karşıladı. Oyundan inanılmaz bir hikaye beklemiyordum, beni eğlendirmesi ve hikayenin duzgun bir final yapması benim icin yeterdi. Her ne kadar final pek istediğim gibi olmasa da ilk oyunun finali gibi berbat değildi. Secimlerin yeterince etki etmemesi, karakterin bir ağırlığının olmaması, rezalet optimizasyon ve oyundaki hataların canımı sıktığı oldu ancak en cok sinirlendiğim sorun optimizasyondu. Yahu ilk oyunun da optimizasyonu iyi değildi. 2. oyunda bu sorunu cozmelerini bekledim ancak cok daha kotu olmuş, daha da kotusu gectiğimiz gunlerde gelen 800 megabaytlık guncelleme optimizasyon namına hicbir şeyi az da olsa duzeltmedi.

Oyunda ki kucuk detaylar cok guzel olmuş. Ornek olarak rastgele bir eve girdiğinizde telesekreter sesi duyuyorsanız ev sahibinin telefonuna gidin ve mesajları oynatın, muhtemelen yıllar once atılmış ama acılmamış mesajlar oynayacak. Boyle kucuk detaylar oyunlarda oldukca hoşuma giden şeyler.

Sizin Dying Light 2 hakkında ki duşunceleriniz nedir? Oyun beklentilerinizi karşılayabildi mi?