Bu gece bi internet sitesinden spy, trojan, virus herturlu şeyi barındıran bişey kaptım.Sitenin adı da www.serials.ws ydi.Bende kasperskynin son surumu 6.0 beta 2(lisanslı) ve spy sweeper var(ikisinde de son updateler var).Ama ben onları acık tutmam genelde boyle sitelere girerken acarım.Acmayı unutmuşum

Herneyse bulaşınca arka planı deiştirdi iki de birda uyarılar gelmeye başladı internet sitelerine giremedim hicbişey download edemedim (dier antivirus spyware proglarını indiremedim yani) bilgisayar cok yavasladı ve sinir şey sitesine girersem bilgisayardaki sorunların duzelcini soluodu.Accaip sinir oldum .5yaşında cocuun kanmayacaı bi olay yani.

Kasperskyle taradım bikac şey sildi bişeyi silemedi ama ben onu guvenli kipte sildim gene olmadı.spy sweeperın suresi bitmiş.Download accelerator yardımıyla zar zor son surumunu indirdim ama taratınca gene bişi deişmedi.Bu sefer update yapabilen bi serial aradım saatlerce(fix veya ***** indiremiorum tabi malum) buldum.Son guncellemeler ve en son versiyonlarıyla kasperskyle spy sweepera taratıp silmeme raamen yine gecmedi sonra o gece oluşan windows ve local settingsteki butun dosyaları aratıp buldum we sildim.Sonra ikisyle son bi kez daha tarattım anca gecti.Tam 5 saatimi aldı.

Hayatımda ilk defa bole bi zararlı yazılım gordum.Benim cok guvendiim kaspersky ve spy sweeperın en son versiyonları, lisanslı olmalarına, en guncel databese sahip olmalarına rağmen sorunumu halledemedi.

Biliyorum cok uzun oldu ama butun gece 3ten 9lara kadar uurastım bu işle ve cok sinir oldum.Adware punisher guya anti-spyware aslında tam tersi.Bunun sitesi de galiba www.adwarepunisher.com.
Bole bi sorunu olan varsa yardım edebilirim.Bazı dll dosyalarının isimlerini biliorum windowsta oluşan.Biraz da duşunmeye başladım kaspersky spysweeper o kdr ii dil mi.Acaba mcafee spyware doctor mu kullansam