Arkadaşlar merhabalar

mağazalarımızda kurmuş olduğumuz programlar haberleşme ve onemli duyurular icin kullanılan bir program kurulumu yaptık bilgisayar acılışında otomatik olarak acılıyor... ve mağaza kapanana kadar acık kalması mecburi fakat bazı arkadaşlar bu programı surekli kapatmakta ve ben her defasında uzaktan bağlanıp acıyorum ama o arkadaşlar kapatmaktan bir turlu vazgecmiyor... bu programı kapatmamaları icin şifre koyabileceğim yada engelleyebileceğim bir program varmıdır. yada farklı olarak nasıl bir cozum bulabilirim... sadece bilgisayar acıldığında program otomatik acılıyor sadece bilgisayar kapatıldıgında bilgisayarın kapatılmasına engel olmayacak birsey olması gerekiyor. yani sadece bilgisayar acık olduğu surece acık kalacak ve gorev yoneticisi yada windows başlatmadan bu programa mudahale edemeyecek....

şimdiden herkese cok teşekkur ederim yardımlarınızı bekliyorum acil bir şekilde cozmem gerekiyor bu sorunu... ayrıca belirteyim bu program bizim cağrı merkezine bağlı entegre halinde calışan bir program bu yuzden kapatılmaması cok onemli....