bakın kardeşim benim konusma tarzım bu... ********la tanısmam cok eski ve bildiğim kadarı ile burası bir fikir alışverisinin oldugu yer.... Tartısılmalı ki doğrular bulunmalı ! Yada yanlıslar duzeltilmeli ******** kullanıcılarının uyelikleri elinden alınmadan yapılmalı tabi bu ... Kendi inandıgım bir tezi savunmam neden bu kadar olay oluyor ? DJ SONSUZLUK ben sana saygısızlık yaptımmı demişşsin ? Sen benim yazımı oku Millet okusun ben sana yaptımmı peki ? cok bilmis biri olmaya bilirim senın kadar ama inandıgım bir seyin arkasındada sonuna kadar giderim ... ben başka işletim sistemlerinden hic bahsettimmi ? Sadece win98se yi soyledim ! neden bana xp den bahsediyorsunuz ? DJ SONSUZLUK sana artık kardeş demiyecegim kardeş demenin neresi kotu ise artık bilemiyorum ? her memleketin bir konusma tarzı vardır. yaptıgın cok ayıp ! bana soylemedigi bırakmamıssın...Senın gibi bilgilerimle hava atacagıma insanlarla alay edecegime OT olmayı tercih ederim. Eğer savundugum Seyler icin Benim uyeliğimi tekrar elimden alacaksan bu sekilde sadece senın soylediklerin gecerli olacaksa bu ********da cafelerimde ********/forum u kınama amaclı kapatacagım... sessizgemi uyeliğimi acsan iyi olur artık bu gune kadar ********da hic saygısızlık yapmadım ! ! ! Senın kadar ! Biliyorum hala kendi bilfigini okuyorsun ama bilki sadece bu forumda deilim ben diğer forumlarda kelebek win98se de svchost.exe yi aktivite ettiğini onlarca kişi onayladı ! ve bunu defalarca denedim ... Sende en iyisini yapıyorsun bildigini okuyorsun unutmaki el elden ustundur..... LUTFEN UYELİGIMI GERİ VER yaptıgın cok ayıp ve saygısızca senınkine artislik derler .....