Activision ve Terminal Reality guzelim oyunu mahvetmişler diyebilirim. The Walking Dead'in hayranı olarak, Merle'ı ve Daryl'ı konu alan bu oyunu heyecanla bekledim. O gun geldi cattı, oyuna bir bakayım dedim. O da ne! Oyun berbat. Hareketler cok kısıtlı. 1 zombiyi onune gidip de oldurebilmek icin en az 5, 6 bıcak darbesi kullanmanız lazım. Yani kafasına dahi vursanız bıcakla, en az 5 kere sallamanız lazım. Hadi onu gectim. M1'e basılı tuttuğumuzda ki saldırı bari tek seferde oldurse. Ama yok. Sadece vurduğun sayıyı azaltıyorsun. Bir zombiyi tek seferde oldurebilmen icin arkasından yaklaşman lazım sadece. Bu iyi buna lafımız yok. Ancak onun dışında kullandığınız silah ne olursa olsun, en az 5 vuruş yapıyoruz. Silah deseniz, başlangıcta Sniper veriliyor. Onda tek seferde kafaya ateş ederseniz, kafaları aniden ucuyor. Kaldı ki silah kullansanız, anında etrafınızda zombiler doluyor ve %99 oluyorsunuz. Vuruşlar deseniz tutuk. Grafikler deseniz, iyi işte. Yani ben bu oyundan cok daha fazlasını beklerdim.
Başka oyunu oynayan varsa ve duşunceleri farklı ise, lutfen belirtsin. Belirtsin ki, dizisinin hatırına oyunu silmeyi istemiyorum.
Guncelleme : Oyuna hırs yapıp tekrar girdim. Kaldığım bolumdeki zombileri tek tek temizleyeyim dedim. Bu nedir ya ? Bitmiyor ki bunlar! Sanki Dunyada ki butun zombiler benim bulunduğun yerde. Sanki bir zombie base varda, oradan surekli zombiler cıkıyor. İyicene soğuttu oyun kendini bana...