Oncelikle videonun spoiler icerdiği uyarısında bulunayım...

Gorduğum kadarıyla bircok arkadaşımız Alpha Chep'i oldurememiş. Forumumuzda da bu konu hakkında bircok konu mevcut. Orjinal kullanıcıdan tut, korsan kullanıcıya kadar bu bolum coğu arkadaşı zorlamış. Hani eski oyunculuk gibi FINAL BOSS zor.

Bilmem 2. Crack ile oyundaki bu bolum duzeliyor diye de bir durum var ama oyunu hem orjinalde bitirip, hemde sadece bu bolumu ilk Crack'te test etmek icin korsanda oynadım. Test sonrası onayladığım durumlar ile dun butun gun şu alttaki videoyu cekip, upload edip bu konuyu acmak icin gercek bilgilere ulaşmaya calıştım.

Şimdi yeni nesil Playstore, Origin felan dijital download'a gectiği icin, Turklerde sıkca rastlanan Cem Yılmaz'ın son skecinde de buyuk bir espri konusu olan kullanma klavuzu okumama durumumuza karşı, warez download'lara karşı DVD kutularının icine kitapcık koymak yerine oyunun menusune dijital kullanma klavuzu eklenmiş. Lutfen okuyun, bilmediğiniz durum mutlaka olacaktır. Benim bile oldu cunku.

Oncelikle videoyu izlerken Alpha Chep'e saldırma taktiğimi izleyin. Alpha Chep'e saldırırken Crysis 1'deki son gorev gibi sadece silahlara ateş ETMEYİN. Direk kafasına nişan alın ve siper almayın. Tabii bu esnada da olmemeye calışın. Alpha Chep sizi kendine cektiği an, BOŞLUK BOŞLUK SPACE felan derken yaratık ve giysi arasında DNA patlaması olacak. Bu işlem hemen hemen 2 kez olacak. O yuzden yaratıktan aldığınız silahlarla yada pistol ile sadece kafasına ateş edin ve yaratığın sizi kendine cekmesine bekleyin. Sonunda o 2 patlama sonucu o bolum gecilecektir.

Pratik:
- OK otomatik yuklense bile, o bolumde OK'ları harcamayın.
- Yaratık enerji sistemini boşa harcamayın, yaratık silahını doldurun yada nano giysiye yukleyip saldırın.
- Kafaya ateş edin...

Videoyu daha kısa tutabilmek ve bolumu hemen gecebilmek icin normal'de oynadım (artistliğin luzumu yok). Turkce ses ile daha da harika ve MUTLAKA ORJINAL ALIN, iyi oyunlar...

Ayrıca İncelememize mutlaka goz atın: Crysis 3 İnceleme | Technopat

Bahsettiğim şarj da bu. SS'yi iyi inceleyin. Silahınıza mermi yukler, gucunuzu arttırır. Enerjinizin bitmemesini sağlar. Zaten oyun ici oğreniyorsunuz bunu.