Arkadaşlar ben Black Ops 2 indirdim ve kurdum ancak tıkladığımda fare donuyor ancak hic bir tepki yok, siz de aynı sorunu yaşıyorsanız hadi halledelim, ben hallettim.

Oncelikle oyuna tıkladığımız zaman fare doner ancak oyun acılmaz, bunu cozmek icin once bilgisayarınızın tarihini 13.11.2012 olarak ayarlayın once.

Ve daha sonra Call Of Duty Steam006 adlı Crack'i indirin ve oyun kalsorunun icine atın.

İndirdiniz ve oyun klasorunun icine attınız, daha sonra Steam programını indirin ve bilgisayarınıza kurun. Ve daha sonra Steam dosyalarını oyunun kurulu olduğu alana kopyalayın.

Ve daha sonra t6sp'ye basarak oyunu acın bu sefer fare donup kalmayacak oyuna girecek, ancak Black Ops 2 calışmayı durdurdu hatası alacaksınız bunu cozmek icinse yapmanız gerekenler...

Oyunu kurulu olduğu klasorde "redist" adlı klasoru acın, ve orada "vcredist_x86" adlı programı calıştırın ve kurun. Ve daha sonra yine "redist" klasorunun icinden "DirectX" klasorunu acın ve oradan "DXSETUP" adlı programı calıştırın ve yukleyin. Daha sonra t6sp'den oyununuzu acın ve iyi oyunlar. Sorunu cozduyseniz lutfen yorum olarak yazın.