İngilterede Bizi başarı ile temsil eden Sezen Aksu've onun gibi tanıtım elcilerimize binlerce teşekkurler.

Turklerin peceli ve Fesli olmadığını birkez daha onlara hatırlattığınız icin.
Saygılarımla..

**** ( lutfen katılımcı olup goruşlerinizi forumtr uyeleri ile paylaşın ) ****

Alıntı Milliyet gazetesi..

Sezen Aksu, İngiliz Devlet Operasında konser verdi...

Unlu sanatcı Sezen Aksu, İngiliz Devlet Operası tarafından duzenlenen ''Voice Series'' konserler dizisi cercevesinde ''Londra Coliseum''da dun akşam konser verdi.
2500 kişinin izlediği konserin biletlerinin tumu satıldı.
Sahneye siyah payetlerle işli uzun ve derin yırtmaclı bir tuvaletle cıkan Aksu, birbirinden guzel şarkılarının yanı sıra sempatik tavırlarıyla izleyicileri coşturdu.
İzleyicilerle sık sık diyaloga giren Aksu, salondaki Turkce bilmeyen izleyicilerine yonelik olarak da ''Beni anlamak icin Turkce bilmenize gerek olduğunu sanmıyorum. Kalbimi, duygularımı cok iyi anladığınızı biliyorum'' diye seslendi.
Şarkılarını salonu dolduran hayranlarıyla birlikte seslendiren Aksu'nun dunku repertuvarında ''Gulumse'', ''Firuze'', ''Değer mi Hic?'', ''***** Kader'', ''Dansoz Dunya'', ''Keskin Bıcak'', ''Rakkas'' gibi klasikleşmiş eserleri yer aldı.
Aksu'nun kısa sureyle dinlendiği iki aradan birinde vokalisti Nurcan Eren, diğerinde ise perkusyon sanatcısı Cihan Okay sahne aldı.
Nurcan Eren'in ''Dansoz Dunya'' adlı şarkıda yaptığı dans şovu da izleyenleri buyuledi.
İki saat suren konserde, İngiliz Devlet Operası Coliseum gorevlilerinin Aksu'nun talebi doğrultusunda katı kurallar uyguladıkları dikkat cekti. Gorevliler, izleyicilerin fotoğraf cekmelerine engel oldu, gazetecilerin de fotoğraf cekmesine izin verilmedi.
Bu arada, bazı şarkılarda ayağa kalkarak dans etmek isteyenler gorevlilerce uyarılıp, yerlerine oturtuldu.
İki saatin sonunda veda ederek sahneden ayrılan Aksu ısrarlı alkışlar uzerine tekrar cıktığı sahnede, ''Hayatta en cok sevdiğim şarkı'' diyerek ''Arkadaş'' şarkısını seslendirdi..