Selamlar;
Oyun icinden ufak bir bilgi paylaşımı.
Aşağıda yazmış olduğum orneklere bakarak oyunun atmosferine, dunyasına anlatmak istediği derin hikayesi icin ufakta olsa bilinmesi gerektiğini istediğim şeyler.
(Oyunu tamamen bitirip bunların hic birinden haberi olmayan milyonlar olduğu icin spoiler a girmediğini soyleyebilirim.)
Sevgilerim ile..
Altyazıyı buyuk bir zevk ve herkesin daha iyi anlaması icin ufak dokunuşlar ile mukemmel hale getirdim.
OYUNDAKİ FOTOĞRAF GELİŞTİRME CİHAZI
BASKI GELİŞTİRME SURECİ
1. GELİŞTİRİCİ: Fotoğrafın acıkta kalan alanları, KARArmaya neden olur. daha az AYDIN olan alanlar, Gri bir golgeye donuşur.
AYDINlığa maruz kalmayan alanlar kağıdın rengini koruyacaktır.
2. DURULAMA: GELİŞtirMEYİ durdurur., gelişimin etkilerini durdurur ve fotoğraf kağıdını ETKİSİZ HALE GETİRİR.
3. SABİTLEŞTİRİCİ: Kağıttan GRİyi cıkarır, goruntuyu kalıcı hale getirir.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-OYUNUN BİZLERE ANLATMAYA CALIŞTIĞI
-ORNEK -
İNSAN GELİŞTİRME SURECİ
1-Geliştirici : Gelişmeye Calışanlar: (Gerici yobaz yada Aydın kesim)
2-Durulama: Gelişmeyi engelleyenler (Diktator ve ben merkezci insanlar)
3-Sabitleştirici : Duyarsız Kalan (Etraftaki olaylara gozunu kapayan duyarsız insanlar)
İsim: Sadness. (Huzun ve Huzunlu anlamında da kullanılıyor)
İsim: Rose. (Gul ve cicek anlamında da kullanılıyor)
Elbise : Speedo. Erkeklerin kilot şekline benzer giydiği mayo'ya verilen isim.
Kitaplar. Ornek Malleus Maleficarum. Bazı kitaplara da ek acıklamalar yazma gereğinde bulundum
Malleus Maleficarum kim tarafından yazılmış ne icin kullanılmıştır vs diye.
Ceviri tamamen tarafımca bitirildi son kontrollerini yaptıktan sonra yayınlamayı duşunuyorum.
Ceviri
PAKETLEME
Gokhan KOCAMAN
Ceviri Durumu
%100
(Test Ediliyor)
YAKINDA
TURKCE YAMA İNDİR
Diğer ceviriler ve makalelerim icin ziyaret edebilirsiniz.
Turkce Yama İndir