Selam. Bilgisayarım RTX 3070 ekran kartına sahip yani kaldıramayacak veya FPS sorunu yaşayacağım bir oyun gormuyorum.

Online oyunlar genel olarak ilgimi cekiyor. Koklu bir World of Warcraft oyuncusuyum fakat oyunu tek başıma oynamaktan sıkıldım. Gunlerdir gir Quest yap dungeon gir cık farm yap Honor puan kas item al artık yetti yani 6 yıldır oynuyorum fakat şu son zamanlarda artık sıktı WoW classic ve Retail de oynadım ikisini de Retail de content cok az olduğu icin şimdi classic te tbc oynuyorum fakat artık bunaldım cidden herkes oyun icin Gold karşılığı bir şeyler kazanıp elde edebiliyor yoksa ne bir RAID ne de item bulmak cok zor artık bundan dolayı oyun bakayım diyorum fakat singleplayer oyunlarda bir ticaret bir rekabet olmadığı icin de canımı sıkıyor başka MMORPG'lere bakayım diyorum ama bir kısmı P2W ya da beni hikayesine cekecek bir oyun yok BDO tamamen farm uzerine grind yapmak uzerine slot kes kasıl slot kes kasıl hikayesi deseniz zaten sarmıyor neredeyse hic Destiny 2 bakayım diyorum FPS MMORPG bana gore değil Metin2 deseniz e artık her şeyini biliyoruz o da sıktı. Knight Online'da hic oynamadığım icin ve artık zamanı gectiği icin başlamayı duşunmuyorum. Onerebileceğiniz MMORPG hikayeli guzel ve sadece slot kes mantığının olmadı oyunlar var mı? MMORPG olması zorunlu değil ama Online olması zorunlu.