RAM 8 GB RAM DDR4 2666 MHz SSD veya HDD modeli 512 GB SSD Ekran kartı Nvidia GeForce MX130 İşlemci I5 1035g7 3.6 GHz (10th Gen)
Arkadaşlar 3 gizlilik oyunu arasında kaldım. 2022'de oynanabilecek ve baymayacak olanı secmem lazım.

Secenekler şu şekilde;
1) Dishonored 1:
- Oyun hakkında pek bilgim yok. Yalnızca cok ceşitli oynanışa sahip olduğunu duymuştum.
2) Splinter Cell:Blacklist
- Daha onceki Splinter Cell oyunlarının hicbirini oynamadım. Hikaye olarak cok geride kalmayacaksam bu oyunu almayı duşunuyorum.
3) Hitman Absolution
- Hitman'i yalnızca filmlerden biliyorum. Diğer Hitman oyunlarını yine oynamadım.

Bir tanede karışık tarzda bir oyunu secmem lazım. Onlarda şu şekilde:
1) Star Wars Jedi Fallen Order
- Star Wars evrenine cok hakim olmasam da temelim var. Ancak filmlere cok gonderme yapıyorsa hikayesini kacırmaktan korkuyorum. Aksiyonu guzel gozukuyordu.

2) Witcher 2
- Witcher 3'te 300 saat gecirmiştim ama W2 hic oynamamıştım. Bir kere denemek istediğimde optimizasyon problemi yaşamıştım ama muhtemelen bir daha yaşamam diye duşunuyorum.

3) Divinity Original Sin 2:
- Yalnızca izometrik oyunlara aclığım varmış gibi hissettiğimden listeme aldığım oyun. RPG'leri severim ama aksiyon kısmı nasıldır bilmiyorum.

2 gruptan da birer oyun secebilirseniz ve mumkunse nedenini acıklarsanız sevinirim.