İyi akşamlar arkadaşlar. Oyun ilk duyrulduğu zaman fragmanı izledim. Ve eski A.C fragmanları nerede dedim. Heyecan "0" assassin kardeşliğiyle ilgili konu "0". 2012'deki desmondun olayından sonra junonun serbest kalmasıyla ilgili hikaye yine karşımıza gelmeyecek. Seriyi ucu acık bitirip 8 yıldır bu oyunu oynayan kişileri oyalamaktan başka bir şey yapmıyorlar. Ubisoft'un bu politikası ne zaman patlayacak acaba. A.C adı altında A.C ile alakasız oyunlar cıkarmak. Amacları sadece para olan 5 para etmez bu şirket umarım bu sene patlayacak. Mısır-yunanistan-vikingler. 3 tane A.C ile alakası olmayan oyunları ardı ardına cıkardı. Ana konuyla hicbir alakası olmayan konu olarak 5 para etmez oyunlar. Ya arkadaş, suikastci kardeşliğinin mısırda-yunanistan da-vikings te ne işi var. Tanrının varlığını inkar eden, dunyanın yaratıcılarını ustun uygarlıklar olarak gosterildiği bir oyunda "anubis" tanrısıyla boss fight atıldı. Sacma sapan şeyler. Ubisoft'un yeni oyun cıkarmaya bir tarafları yemediği icin A.C ismi altında bu tarz seriler cıkarıp. Hem A.C platformundaki mevcut kitleyi toplayıp hem de oyunun gectiği tarihe ilgisi olanları topluyor. Kısaca oyunun ismi satıyor. 2008'den beri guncel olarak Syndicate serisine kadar oyunu oynamış bulunaktayım. Gecmiş zamanda ağır bir AC fanıydım. Fakat bu son yıllarda cok değişti. 2012'deki ucu acık kalmış hikayeyi tamamlayamayan, uzerine isim sattıran bir firma ne kadar başarılı olabilir ki? Bu durumdan sadece ben mi rahatsızım acaba. Umarım Ubisoft'un patlayacağı sene bu sene olur?