Uzun suredir tahmin edilen ama belirsiz olan Turk Super Takımı artık kesin olarak faaliyete geciyor. Turk organizasyonları istedikleri butceyi karşılamayınca Woxic, Xantares ve imoRR kendi organizasyonlarını Eternal Fire ismi ile actılar. Takımdakiler ve kendimce tahmini gorevleri:
Xantares - IGL, Xantarespeek (kesin olarak acıklandı.)
Calyx - Lurker, Baiter
ImoRR - Rifler, Entry Fragger
ISSAA - Support
Woxic - AWPer
Koc : Timur "bishop" Şengul
Takımın cok başarılı olacağını, Top 10'a girebileceğini duşunuyorum. ISSAA ne kadar Urdun'lu olsa bile iyi bir eğitim ile Turkce'yi kısa zamanda sokeceğine inanıyorum. Takımın acıklamasında ise 3 aylık bir eğitim surecine gireceği, kısa vade icin İngilizce konuşacağı soylendi. ISSAA yerine Paz, Xfloud veya Tarik olsaydı gercekten mukemmel olurdu. İletişimde hicbir sıkıntı cekmeden takım direkt turnuvaların play-offunda en azından bir başarı elde ederdi. 3 ay biraz zaman israfı gibi, taktik konusunda da, macların iletişiminde de bir sure sıkıntı cekilecek gibi gozukuyor. Paz'ın gelmeme sebebi muhtemelen Hardstyle'ın takımda bulunmaması. Xfloud'u almamaları ise ilginc. Vardır umarım bir bildikleri. Son olarak 3 yıllık bir Woxic fanı olarak Woxic'in takımda olması icimi rahatlattı. Sangal ise artık ImoRR olmadan pek bir başarı elde edemeyecek gibi gozukuyor. Bu kadronun bir tık kotusu 2016'da Dunya Kupası kaldırmıştı.
CS:GO Turkish Dream Team gercek oldu
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- CS:GO Turkish Dream Team gercek oldu