Yakın zamanda Grand Theft IV un Remastered versiyonu cıkacak gibi soylentiler başladı. Rockstar Games resmi bir acıklama yaptı mı bunu bilmiyorum tam olarak. 2023 yılında piyasaya suruleceği duşunuluyor. En son cıkan 3, Vice City ve San Andreas'ın Remastered serisi the trilogy Definitive Edition genel olarak beğenilmedi ve cokca eleştiri aldı.

Şahsen bende beğenmedim. Acaba GTA 4 ude bu şekilde batıracaklar mı? GTA 6'dan henuz bir haber yok. Benim fikrime gore Rockstar oyalıyor oyuncuların onune eski oyunların Remastered versiyonlarını cıkarmaya devam edecekler. Orneğin RDR 1'in Remastered versiyonu cıkacağı doğrulandı. Benim kendi duşunceme gore GTA 4 serinin en iyi oyunu seriyi gectim şahsen benim en sevdiğim oyun oyunun fiziği olsun hikayesi olsun oynanışı kucuk ama aşırı iyi detayları şehirde yapılacak bircok faaliyetin olması vs vs. bana gore muthiş bir oyun.

2008 yılında cıkmış bir oyunun boyle olması şaşırtmıyor değil acıkcası. Tabii ki de gunumuze gore eksikleri var ozellikle de grafik. Tabii ki de herkesin fikri zevki vs. farklıdır. Bunlar kendi duşuncelerim sizinkileri de merak ediyorum. Acaba Rockstar bu oyunu cidden daha iyi hale getirebilecek mi? Yoksa grove street Games mağduru mu olacağız he bir de 2 DLC versiyonu olan The Lost And Damned ve The Ballad Of Gay Tony de Remastered olacak mıdır sizce?