Selamlar. Son rehber tadındaki yazım guzel tepki gordu. Bende bu tur R6S ile ilgili makalelerimi bir rehber serisi tadında yapmaya karar verdim. Onceki yazım yeni gelen operatorlerle guncellenecek. Tekrar soyleyeyim: Platinium 1 (artık Platinium 4 oldu orası ayrı konu)(Platinium'un en başı) rutbesindeyim. 110 saat oynamışlığım var ve 80 seviyeyim. Bunları soylememin sebebi yazıyı dikkate almanız. Her neyse. Bu sefer en cok tartışılan konulardan olan ''Hangi operatoru alayım?''a değineceğim. Burada bahsetmek istediğim 2 husus var:
Cok sevilen operatorleri tavsiye etmek Komplike operatorleri tavsiye etmek
Bence ikisi de yanlış. 1. maddeden kastım oyunu yeni alan birine Ash, Fuze, Sledge, Mute tavsiye etmek. Bunun gibi operatorler hemen alınır. Eğer secmezseniz Recruit ile oynarsınız. Bunun icin pek sevilmeyen ama etkili olan Jager, Smoke, Twitch gibi operatorleri tavsiye etmeliyiz. Hem oyuna katkısı olan hem de secebilme olasılığınız yuksek olan operatorler.
İkinci maddeden kastım ise yine yeni bir oyuncuya Pulse veye Montagne veya Blitz onermek. Pulse zaten zor bir operator. Montagne kolay gibi gozukse de dikkati ustunuze cekerken ya da onden giderken sağınıza solunuza bakmanız gerek. Sizi arkalayabilirler. Ayrıca her kalkanlı operator C4 ya da İmpact Grenade'e karşı dikkatli olmalı. Karşınızdaki operatorun bu patlayıcılara sahip olup olmadığını, karşıda Smoke varsa bunun gibi operatorlerin tercih edilmemesi gerektiğini bilmesi gerek. Blitz icin ise ne zaman kalkanını kaldırması gerektiğini bilen ve ne zaman kor edececeğine de karar vermiş olması gerek. Ayrıca Montagne ile adam oldurmeye calışan keriz cok gordum ben. Takım olmedikce Montagne tanktır (Ozel durumlar haric tabiki).
Benim tavsiye edeceğim operatorler; Thatcher, Twitch, Jager, Smoke, Bandit ve Castle olacaktır.
Sonuna kadar okuduysanız cok teşekkurler. Bir konuda hemfikir değilsek veya atladığım bir bolum varsa lutfen belirtin, teşekkurler.
Rainbow Six: Siege İlk Alınacak Operatorler
Oyun İncelemeleri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun İncelemeleri
- Rainbow Six: Siege İlk Alınacak Operatorler