1-Multi Theft Auto
Dostlar bu ''Multi Theft Auto'' Oyunu Gta san andreas'ın modlanmış cok guzel bir oyunudur, gercekci arabalar, coklu oyunculu, arkadaşlarınız ile cok guzel oynarsınız tavsiye ediyorum, oyun ucretsizdir goggle uzerinden indirebilirsiniz.
Multi Theft Auto Sistem gereksinimleri:
Minimum :
• 1 GHz İşlemci
o Pentium 3 ya da benzeri
• 256MB RAM
• Win Xp/2000/Me/98
• 64MB Ekran Kartı (DirectX 9 uyumlu)
o Radeon 8500 / GeForce 3 ya da benzeri
• 8X DVD-ROM Surucu
• 3.6GB boş HD alanı
• DirectX 9 Uyumlu ses kartı
Onerilen :
• 2,4 Ghz İşlemci
o Pentium 4 / ya da benzeri
• 512MB RAM
• Win Xp/2000/Me/98
• 128MB Ekran kartı (DirectX 9 uyumlu)
o Radeon 9200 / GeForce 5 ya da benzeri
• 16X DVD-ROM Surucu
• 3.6GB Boş HD alanı
• DirectX 9 uyumlu
2- Portal 2
Eskilerin gozu yaşlı, neyse dostlar bu oyun azıcık IQ gerektiriyor, eliniz de portal silahi ile uygun atışları yaparak kapıyı acmaya calışıyorsunuz, arkadaşlarınız ile rahat oynabiliceğiniz bir oyundur, oyun Steam de mevcuttur fiyatı ise; 18,50.
Portal 2 sistem gereksinimleri:
Minimum:
İşletim Sistemi: Windows 7 / Vista / XP
İşlemci: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 (or higher) or AMD64X2 (or higher)
RAM: 2 GB RAM
Grafik Kartı: Grafik kartı 128 MB veya ustu olmalı ve Pixel Shader 2.0b (ATI Radeon X800 veya ustu / NVIDIA GeForce 7600 veya ustu / Intel HD Graphics 2000 veya ustu) desteğine sahip olmalıdır.
DirectX: Surum 9.0c
Boş Alan: 8 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX 9.0c compatible
3- Farming Simulator 17
Tarim işlerini seviyorsanız bu oyun tam size gore arkadaşlarınız ile tarım yaparak eğlenebilirsiniz, gercekten tek başınıza oynayınca bile sarıyor, oyunda tarlalarınız bicerek ve satarak kendinize bicerdover, traktor, aletler, arac alabiliyorsunuz, Steam de mevcuttur fiyatı ise; 32 TL.
Farming simulator 17 sistem gereksinimleri:
MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8, Windows 10
İşlemci: 2.0 GHz Intel or equivalent AMD dual-core processor
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTS 450 Series, AMD Radeon HD 6770 graphics card or better (min 1GB VRAM)
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
4- Brawlhalla
Cok guzel savaş oyunudur, arkadaşlarınız ile rahatca oynayabilirsiniz, oyun kılıc, karakterlerin yayı,sihirli değinek gibi bircok karaktere gore farklı savaş aletleri var, oyun sarıyor, oyunun sistem gereksinimleri cok duşuk, tost makinesin de bile acar, Steam de mevcuttur oyun ucretsizdir.
Brawlhalla sistem gereksinimleri:
İşletim Sistemi: 11.5.
Bellek: 4 GB RAM.
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
5- Bully Scholarship Edition
Dostlar oyun harika Gta gibi rockstar games yapımı oyunudur, tek kişi iseniz mukemmel oyundur mallesef arkadaşlarınız ile oynanmıyor, oyunda bir anne ve baba oğulların cok kavgacı olmasından oğullarını yatılı okula vermektedir ve okulun en iyisi olmak icin cabalamısıdır, oyun Steam de mevcut fiyatı ise: 24 TL.
Bully Scholarship Edition sistem gereksinimleri:
İşletim sistemi: Windows XP / Windows Vista
İşlemci: Intel Pentium 4 (3+ GHZ) / AMD Athlon 3000+
Ram: 1 GB RAM
Ekran kartı: DirectX 9.0c Shader 3.0 supported, Nvidia 6800 or 7300 or better, ATI Radeon X1300 or better
DirectX Version: DirectX 9.0c
Harddisk: 4.7 GB free space
Ses kartı: DX9-compatible
Şimdilik bu kadar oyun koyuyorum da aklımda bir cok oyun daha var, onların da yakın zaman da koyacağım, okuduğunuz icin teşekkur ediyorum.