İyi gunler. Ben cocukluğumdan beri oyun oynarım. Kız kardeşim de oyle. Tabii bu zamana kadar tek PC olduğu icin Single oynadık. Şu an imkan var. Gecen aylarda Far Cry 4 aldık ve co op oynadık. Cok guzeldi. Sonra Far Cry 5 aldık hikayeyi kardeşimle beraber Online bitirmemiz cok eğlenceliydi ve bize guzel de bir anı oldu. Cok kaliteli keyifli zaman gecirdik. Far Cry 6'yı kardeşimin PC kaldırmayınca biz de Sniper Elite 4 aldık. Kardeşimin bir ninja bir Sniper olduğunu fark ettim. Splinter Cell'in vucut bulmuş hali. Gorulmuyor, vurulmuyor vuruyor. Adeta Sniper ile arkamı kolluyor. Ben deli yurek gibi onden tabanca ile kafa ata ata giderken O, gormediklerimi ya da onume cıkanları pat pat indiriyor. O kadar zevk aldık ki bu oyundan anlatamam. Ne yazık ki Sniper eelite 5'i kaldırmadı onun PC. Ekran kartı alacağım lakin bana tam olarak Sniper Elite 4 ve Far Cry 5 tarzı oyun onerir misiniz? Arma 3'u gosterdim. Spider-Man grafikleri gibi midemi bulandırdı dedi. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege aldık. İkimizin de midesi bulandı. Ayrıca hikayeli değil. PUBG Zula ve Fortnite sevmiyoruz. Biz PUBG benzeri "ol ol dur, catış catış ol"lu anlık Online oyun sevmiyoruz. Bize hikayeyi beraber bitirmeli Sniper Elite 4 gibi Far Cry 5-6 gibi oyun lazım. Onerilerinizi bekliyorum.