Beholder v2.4.0 PARA HİLELİ APK, zaman gecirten, keyifli oyunları seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini duşunduğum yapımcılığını unlu Creative Mobile firmasının ustlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolunu sağladığınız esrarengiz karakter ile bulunduğunuz apartman icinde dairelerdeki insanları gizlice gozetlemek ve farklı olayları takip etmektir. Beholder icinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız puan hileli, gercek parayla satılan Blissful Sleep bolumunun kilidi acık olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar cıkarabilir, tum gorevleri kolayca tamamlayabilirsiniz. Uzun soluklu oyun yapısı, kullanabileceğiniz ozel yetenekler, garip karakterler ve dahası sizleri bekliyor. Beholder v2.4.0 surumunde onlarca hata duzenlemesi yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. Beholder Play Store’da 19.99TL’dir.
Oyunumuzdan Goruntuler
Beholder MOD APK
Kurulumu Beholder v2.4.0 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Beholder 2.4.0 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
Beholder 2.4.0 puan hile apk : oyuna giriş yaptığınızda puan miktarına bakmanız yeterlidir.
Beholder 2.4.0 hile apk : oyun icindeki ucretli Blissful Sleep paket acıktır.
BİLGİLENDİRME : Ayrıca Android 4.4+ sistem gereksinimi 4.0+ duşurdum cihazınız donanımsal olarak yeterliyse sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.
NOT : kurulumda sorun yaşayan hocalarım icin tek link yani tek apk dosyası olarak sunuyorum kurun ve oynayın.