Pirates Outlaws v1.12 PARA HİLELİ APK, sıra tabanlı mucadele etme oyunlarını seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini duşunduğum yapımcılığını Fabled Game studyosunun ustlendiği gectiğimiz aylarda Android platformuna giriş yapan oyunlardan birisidir. Amacınız kontrolunu karakter ile sular ustunde ilerlemek, korsanlara karşı mucadele etmek ve gorevleri tamamlamaktır. Pirates Outlaws icinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar cıkarabilir, karakterinizi dilediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Uzun soluklu oyun yapısı, tehlikeli haydutlar, farklı karakterler ve dahası sizleri bekliyor. STEAM uzerinden mobil cihazlara geciş yapan oyunlardan birisidir. Pirates Outlaws v1.12 surumunde onlarca hata icin duzenleme yapılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. Pirates Outlaws Play Store’da 6.19TL’dir.
Oyunumuzdan Goruntuler
Pirates Outlaws MOD APK
Kurulumu Pirates Outlaws v1.12 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Pirates Outlaws v1.12 para hile apk : oyun icinde eğitim modunu bitirdiğiniz zaman paranız sınırsız olur.
Pirates Outlaws v1.12 şohret puanı hile apk : oyun icinde eğitim modunu bitirdiğiniz zaman paranız sınırsız olur.