Friendly maca girmeden once Team Management kısmından kadromu ayarlayıp oynaya bastığımda oyun oylece kalıyor. Donmuyor da muzik calmaya devam ediyor 10 dk beklediğim oldu mac başlamıyor cıkış da yaptırmıyor oyun. Eğer squad ayarı yapmadan girersem maca giriyor fakat bu kez de mac sonunda menu gelmiyor oylece kalıyor oyun. Online sezonlar kısmında ise aynı şekilde takım ya da oyuncu değiştirmeden direk girersem maca giriyor ancak aksi taktirde arena kısmında oyuncu gorunmuyor ve oyun orada kalıyor. Normal offline friendly maclarda canlı formu kapatırsam sorun cozuluyor ancak onlineda bunu yapma şansım yok. Daha ultimate teamda denemedim oyunu. Oyunun loading yapmayla ilgili bir sıkıntısı var oylece kalıyor. Bilgisayarımda yazılımsal bir problem olabileceğini duşundum ve gece Origin hesabımdan arkadaşımın PC'sine yukledim (onda da aynı marka bir PC var). Sabah kalkıp oyunu denediğimde aynı sıkıntılar onda da oldu. Keyi perdigital.com'dan aldım sadece Turkiye'de gecerli bir keydi. Zaten oyun aktive oldu o yandan sıkıntı olduğunu duşunmuyorum. Sorunu nasıl cozebilirim?
@recep Baltaş yardım edebilir misin abi?
Sistemim:
i7-6700HQ 16 GB RAM GTX 970M Windows 10
FIFA 18 maca girerken ve Online Season'da donma sorunu
Oyun Yardım0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- FIFA 18 maca girerken ve Online Season'da donma sorunu