Arkadaşlar GTX950M 2GB ekran kartına sahibim ve eski yeni neredeyse her oyunda anti aliasing sorunu yaşıyorum. Sorunumu bu videoda detaylı bir şekilde gorebilirsiniz. ( Video şahsıma ait değildir ) ve bir de bunun ustune oyundaki objeler gec yukleniyor.
GTA 5'de ucak surerken ağaclar yolda yururken yerdeki copler uzaktaki soda makinaları vesaire yakınlaşınca ortaya cıkıyor bu sorunlara bircok NVIDIA kullanıcısı daha sahip. Sizden ricam bu sorunları nasıl cozeceğimi biliyorsanız anlatmanız ve NVIDIA ile iletişimi olan yani attığı mesajların okunma potansiyeli olan. Orneğin @recep Baltaş'ın NVIDIA bu sorundan bahsetmesi ki kendim ve diğer mağdur kullanıcılarda bu sorunu bildirdi. ancak bir firma bu sorun icin herhangi bir cozum yolu yada driver yayınlamadı.
Okuduğunuz icin teşekkurler.
Sistemim:
2 GB GTX 950M 12 GB DDR4 2133MHZ RAM İ7 6700HQ 1 TB 7200 RPM HDD - Windows 10 PRO Enterprise ( Ayrıca sorun GTX 1080'den tutun GTX 460 serisine NVIDIA'nın butun GTX ekran kartlarında potansiyel olarak var.)
Lutfen biri bir cozum bulsun golgeler uzakda iken duşuk ayarlarda gibi oluyor yakınlaşınca netleşiyor (ama yine piksel piksel) orneğin cs go da spectator modunda birazcık uzaklaşınca haritadaki ağaclar arabalar felan yok oluyor lutfen birisi yardım etsin lutfen oğrenciyim pc yi uygun bir fiyata aldım ozellikleride bana gore gayet iyi satmak istemiyorum satarsam yeni pc alamam @recep Baltaş @ali Gungor
Oyunlarda Anti Aliasing ve Objelerin Gec Yuklenmesi Sorunu
Oyun Yardım0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- Oyunlarda Anti Aliasing ve Objelerin Gec Yuklenmesi Sorunu