Burun torpuleme nedir?Burun torpuleme ameliyatı, burun kemerinin normalden daha buyuk olması durumunda gercekleştirilir. Kişinin yuzuyle daha orantılı bir burun gorunumu kazandırılması amaclanan burun torpuleme, burun ameliyatları arasında son donemde yaygın bir şekilde tercih edilir.
KİMLER BURUN TORPULEME AMELİYATI OLMALIDIR?
Burun kemeri buyukluğune sahip olan kişiler, bu goruntuden kurtulmak icin burun torpuleme ameliyatı olabilir. Bu aşamada burun kemeri buyukluğunun şiddeti iyi olculmelidir. Daha buyuk burun kemeri olması durumunda, detaylı kemerli burun ameliyatı yapılması gerekir. Daha kucuk burun kemeri bozukluklarında ise burun torpuleme kolaylıkla yapılabilir. Ayrıca burun yapısı nedeniyle sağlıklı nefes alamayan kişiler de burun torpuleme ameliyatı olabilir. Burun kemerinin farklı olması, kişiye psikolojik olarak da zarar verebilir. Bu gibi hastaların da burun torpuleme ameliyatı olması onerilir.
BURUN TORPULEME NASIL YAPILIR?
Burun torpuleme, lokal ya da genel anestezi altında yapılabilir. Bu secim uzman doktorun kararına bırakılır. Burun kemerinde oluşan fazlalık alınarak kişiye daha doğal bir burun gorunumu kazandırılmaya calışılır. Bu surecte hasta doktor ilişkisi son derece onemli olup, ideal burun yapısı beraber tasarlanmalıdır. Burun ameliyatı oncesinde kullanılan online programlarla kişinin burnunun ameliyatlı haliyle nasıl gorunebileceği aşağı yukarı netleştirilebilir ve uzerinde yorum yapılabilir.
BURUN TORPULEME FİYATLARI NEDİR?
Burun yapısında bulunan bozuklukları gidermek icin yapılan burun torpuleme ameliyatı hakkında detaylı bilgi ve fiyat almak icin uzman doktor tarafından muayene olunulması şarttır. Uzman doktor tarafından gercekleştirilecek muayene ile burun torpuleme fiyatları hastaya iletilebilir. Muayene olmak icin form doldurabilir ya da iletişim numaramızdan bizimle iletişime gecebilirsiniz.
[h=2]İstanbul Kulak Burun Boğaz uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın![/h]
Burun torpuleme nedir?
Sağlık0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Burun torpuleme nedir?