Gozlerim kan revan ..
Secdem yaslı ... dualarim buruk ...
Ozluyorum seni Ey reyhan kokulu Hasan ... Ozluyorum seni ey Reyhan kokulu Huseyin ozluyorum ...
Ve simdi Seni daha iyi anlıyorum ... Nasilda acele etmistin Firak'ini bitirmek icin .. Nasılda gozlerinin ici guluyordu Dede'ne O guzeller Guzeline kavusacagin icin ...
Ve Anne'lerin en guzeline ve babalarin en sefkatlisine ve en kuddretlisine kavusacagin icin nasilda mutluydun ...
Zeynel abidi'ne hadi gidiyoruz dediginde O guzel evlad'in bir sessi vardi ki cihan hayran kaldi ...
Toplarlanin ey medine Resul torunu helallik isteyecek ... Yolumuz uzun .. sevdamiz buyuk toplanın ey medine ... Resul torunu Sehadet'e cikiyor .. Sehadett'ine gidiyor ..Dede'sine gidiyor ...
Gul kokulu annesine gidiyor ..
O Buyuk İmam babasina gidiyor ...
Nasipsiz insanlarin diyarina nasibini almaya gidiyor ... Toplanin ey medine bu gun en mutlu gunumuz dur ...
İlk O cengaver ... Adalettin babasi Hz.Omerin evladi sokuldu yanina Gitme dedi yaşlı gozleriyle sana gitme O nasipsiz İnsanlara guven olmaz ...
Kufe halkına gitme diyordu ...
SOnra butun medine toplandi Gitme ey Huseyin Bizi oksuz koyma ... Gitme Reyhan kokulu Resul torunumuz gitme .. Ne olur gitme ..
Gidecegim diyordun Bana ihtiyaclari var Mektublarini okudum .. Resul torunu bizi yalnız bıraktı demesinler ... Ve Resul torunu Korktu gelemedi demesinler dedin Gidecegim Kufe'ye ...
Resul torunu kactı demesinler O nasipsiz insanlar ...
Hz.Osmani sehid eden ... Baba'na kiyan O Kufe halkina gidecegim diyordun ve gittin ey guzeller guzellinin reyhani ...
Oyle bir gittin ki Yuregimizi kerbalaya cevirdin ..:Oksuz koydun bizi ey Huseyin Oksuz koydun ...
70 Kisi cikmistiniz yolla ... Yaslısı genci pesine geliyordu sehid olacaklarini bile bile ...
ve sen en ondeydin Ve sen kervanın basiydin EY hasan yureklerimizin atesiydin,sevdasiydin ey huseyin ...
Simdi agzima goturdugum o bardak dolusu su'da seni ozluyorum ey Huseyin ...
Firat'tan,dicle'den yahudiler su icerken seni sussuz birakan O nasipsiz insanlara inad seni dusunuyorum O bir su damlasinda ...
Ve 6000 bin kisi cevirdi etrafini .... Ya biad dediler yada olum ...
Birakın dedin Kufe'ye gidecegim beni bekliyorlar Ben resul torunuyum,ben gullerin en guzelinin reyhan kokulu guluyum ... Birakmadilar ey huseyin ya biad dediler , yada olum ...
Geri doneyim dedin Hayir dediler ... Birakın o zaman Cocuklar ve yaslılar gitsin beni alın diyordun ...
Hayır diyorlardi ey Reyhan kokulum hayır diyorlardi .. Ya biad ya olum diyorlardi ...
Hangi tarafa yonelsen kacıyorlardı senden ey huseyin ... 6000 bin kisilik ordu Senin onunde duramiyordu ey Huseyin Korkuyorlardi senden Kacıyorlardı pesi sira ustlerine gittiginde ...
Yuregim simdi kerbala oldu Ey Huseyin ...
ictigimiz sular bogazlarimiza dizildi ve Gozlerimize kederler yerlesti ...
Tutuldu dilim .. tutuldu gozlerimin feri ...
Yuregim sus pus oldu ey huseyin .. sus pus oldu Ummett ... sus pus oldu Yedi cihan sen şehid duşerken ...
Yuregim kerbala ...
Peygamberler ve Evliyalar0 Mesaj
●82 Görüntüleme