Reactor Enerji tuccarı oyunu v1.6.99 PARA HİLELİ APK, işletme ve yonetim oyunlarını seven hocalarım icin guncel surumunu ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını RSGapps – Idle Tycoon Games firmasının ustlendiği Android platformunun populer oyunlarından birisidir. Amacınız sahibi olduğunuz arazine uzerine enerji uretim tesisi kurmak, işletmek ve para kazanmaya calışmaktır. Reactor Enerji tuccarı oyunu icinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar cıkarabilir, istediğiniz gibi gelişip, tum bolgelerin kilidini acabilirsiniz. Zorlu gorevler, keşfedilmeyi bekleyen yeni bolgeler, satışlar ve dahası sizleri bekliyor. Ruzgar turbinleri, guneş panelleri, santraller, batarya tesisleri, nukleer enerji ve dahası sizleri bekliyor. TURKCE dil desteği mevcuttur. Reactor Enerji tuccarı oyunu v1.6.99 surumunde hata duzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller cift parmak ile sağlanabilmektedir. Reactor Enerji tuccarı oyunu Play Store’da 90.000’den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Goruntuler

Reactor Enerji tuccarı oyunu MOD APK
Kurulumu Reactor Enerji tuccarı oyunu v1.6.99 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Reactor Enerji tuccarı oyunu 1.6.99 para hile apk : oyun icinde inşa ettiğiniz her RUZGAR TURBİNİNDE 100.000.000 para kazanırsınız bunu dilediğiniz kadar yapabilirsiniz, ayrıca harcama yaptıkca artar.