Burun ameliyatları cok değiştiGunumuzde burun ameliatı gerektiren hastalıkların teşhisini endoskopik bakı ve bilgisayarlı tomografi ile koyuyoruz..
Estetik burun ameliyatı oncesinde dahi endoskopik burun bakısı şarttır.Burunda septum deviasyonu,kronik sinuzit,nazal valv yetmezliği,nazal polipozis gibi hastalıkların tumunun tedavisi cerrahidir.
Bu ameliyatlar gunumuzde halk arasında başarısız ve cok ağrılı ameliyatlar olarak bilinmekte.Her gecen gun operasyon tekniklerindeki yenilikler ve kullanlan mataryeller değişiyor..orneğin septum deviasyonunda eskiden burunda 3 gun tampon konmakta idi..bugun tamponsuz yada 1 gun tamponlu şekilde bu ameliyatları yapıyoruz.Yine nazal polipoziste endoskopik sinus cerrahisi ile mukemmel sonuclar almaktayız..Tabiki her ameliyat cerrahın yeteneğine bilgisine ve deneyimine bağlı olarak sonuclanır.Burun estetiğinde bu durum cok on plandadır.
Burun estetiği olmak isteyen hasta doktorunun daha once yapmış olduğu en az 30 vakasını incelemelidir diye duşunuyorum.Sonucta diyeceğim odur ki burun ameliyatları halk arasında bilindiği gibi cok ağrılı ve başarısız ameliyatlar değildir..bu onyargıları da yıkacak olan başarılı hekimlerdir..

[h=2]Denizli Kulak Burun Boğaz uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın![/h]