Selam sosyal! PackardBell bir notebook kullanıyorum gecici olarak (2 aylığına.) HDD'de bad sector vardı, cok uğraştım ama kurtaramadım. Ben de yeni WD Caviar Blue 500GB bir HDD aldım. Ama anlamadığım nokta şu; sanki HDD'de bad sector varmış gibi anlık veya 1-2 saniyeliğine oyun donuyor, hele bazen yukleme ekranında yukleme dolup, 5'ten geriye sayım başladığında oyun Crash veriyor. HDD kesinlikle temiz, bad sector yok yani, HD Tune programıyla tarama yapınca kırmızı sectorler yoktu yani. Ama oyun surekli anlık donup duruyor. Ama ne hikmetse oyun icinde kasmadığı zamanlar sabit 60 FPS alıyorum. Bu arada oyun dediğim CSGO, yani sadece CSGO oynadım bilgisayar elime geceli (gerci zaten 1 haftadır elimde ama neyse

.)
Sistem Ozellikleri
İ5 430M
GT 320M
Anakartını bilmiyorum, CPU-Z bilgisayarın adını yazıyor anakart yerine
3 GB 532 Mhz RAM
Geri kalanlar onemli değil zaten sonucta laptop
O değil de nasıl cop ozellikleri varmış ya, yazarken farkettim. Neyse 6000TL'lik canavarımıza kadar 2 ay bekleyeceğiz artık

Bu arada Win 7 Ultimate 32 Bit işletim sistemi var ve orijianl gozukuyor ama almadım yani. Bir CD vardı bizde Win7 yazıyordu, dedim zaten 3 GB RAM var, kısıtlamaz bilgisayarı fazla

Crackli galiba.