bu ay icerisinde cevremede iki gasp olayına şahit oldum birisi olumle bitti biri komalıkla....

İlkincisi bizim mahallede oldu.Bir galericinin iki katlı mustakil evinde saati iyi ayarlanmış bi şekilde giren hırsız evin hanımının konuldaki butun değerli eşyaları alıyor (yani altınlarını) hatta bir yuzuk cıkmıyor diye o parmağını kesip oyle cıkarıyor.Daha sonra parcalara bolup koliliyor.Ve tabi kacıyor.Daha sonraları kocasıda goz altına alınıyor ama ne care sır perdesi aralanmıyor.Bu arada hırsız evdeki para kasasınıda zorluyor ama bi turlu acamıyor.Kasada 250 milyar olduğu soylendi.

İkincisi de yine cevremizde oldu hatta bir cok kanala haber bile oldu.Kanının evine "biz elektrik şirketinden geliyoruz kacak elektrik olduğu soylendi.Kapıyı acarmısınız kontrol edeceğiz" bahaneysiyle eve giriyorlar dha sonra kadını bi guzel dovuyorlar kolundaki ve evdeki butun değerli şeyleri alıyorlarlar tam gidecekler ki.Darpa mağruz kalan kişinin gorumcesi yani eşinin kız kardeşi yengeme bi bakim ne yapıyor diyince bu hırsızları fark ediyor ve kapıyı ustlerine kitleyip polise haber veriyor.Ama ne careki polis Darpa mağruz kalan kişiyi hastaneye diğer iki kişiyide kodese tıkmak zorunda kalıyor.Yani kız haber vermesse kadın ya olecek yada oyle komalık bi şekilde darplarıyla kalacaktı.

Bunu bugun anlatmamın sebebi dun Tepecik hastanesine gittik.Yeğenimi oraya sevk etmişlerdi.Bi kac bayan gozume takıldı daha doğrusu onlar zorla taktırdı.Elerrinde bilezik şangur şungur sesler cıkarıyor.ve burası tepecik bilmeyenlere soyluyorum izmirin en derin cukuru orasıdır.Tefonumu montumun ic cebine saklayarak gittiğim bi yerdir.Dun o kadar duşundum ama sucluyu bir turlu bulmadım olay kısır dongu haline gelmiş.PEKİ SUCLU KİM...!!!?

Yumurtadan cıkan tavukmu tavuktan olan yumurtamı?Saygılar...